Мариана Векилска призна: Аз изоставих сина си! (Бившият й бил по-добър родител от нея)

3761
16 Октомври 2019, 17:00


Бившата ТВ водеща Мариана Векилска сама е поискала синът й Момчил да живее с баща си Симеон Колев, вместо с нея, разбра HotArena.


Това призна самата тя в ТВ интервю. Доскоро мнозина смятаха, че момчето е заживяло при татко си след като майка му замина за Брюксел. Истината обаче е различна. Преди две години Мариана решава да сложи край на връзката си с радиоводещия. Двамата са женени от 2004 година, но отношенията им в брака в последните години не вървят. 


"Променихме се. В един момент детето ни поотрасна и ние се разминахме в интересите си, в забавленията, в начина си на почивка. Аз се върнах към къмпингите с весели компании. Той предпочиташе друг тип живот", разказва Векилска. По това време майка й се разболява тежко и непрестанно обикалят по лекари. 


За жалост в началото на 2017 година майка й си отива от този свят. Тежкият момент обаче не успял да сплоти Мариана и Симо. И те се отчуждили още повече. След множество разговори бившата водеща си събира багажа и се изнася от семейното жилище. Тя обаче стяга само своя куфар, защото решава да остави сина си при татко му. 


"В този период прецених, че Симо е по-адекватният родител от двама ни. Постъпих като истински мъж - станах, изнесох се от собствения си апартамент и оставих там сина си и Симо.", признава тя.


И до днес двамата живеят в апартамента, който е собственост на Векилска. Куриозното е, че когато се връща в България, тя също отсяда там. Колев продължава да се грижи и за дъщерята на Мариана Габи, която е от първия й брак с футболиста Георги Донков. Момичето учи в Маастрихт, но редовно се чува по телефона със Симо. 


Макар да не го признава, е видно, че радиоводещият още обича Мариана и се надява двамата да се съберат. "Тя е като вятъра, влиза в стаята, обръща всичко, разхвърля всички листа по земята, внася свеж въздух, но после си отива и трябва да затвориш вратата", обяснява емоционално той. Симо е категоричен, че не е готов за нова връзка и сега просто функционира. Животът си без Мариана описва като безвкусен. 


За разлика от него, тя се радва на раздялата и е непреклонна в решението си. Тя дори напусна работата си в бТВ, за да стартира нова кариера в Брюксел и се надява един ден синът й да отиде при нея. Засега обаче момчето предпочита да стои при баща си, предава Галерия.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Естествено
Преди 1 година
0
Естествено, че Симеон е бил по- адекватен родител в онзи момент. Жената се е грижила всеки ден за болната си майка. Много лесно е да се плюе. Красноречив е фактът, че още не може да я прежали кривогледия водещ
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бебо
Преди 1 година
-1
Ех, Симо, Симо! Кой те би по главата в новотодишната вечер преди доста години да се изцепиш по микрофона в новогодишното тържество и да се обясняваш в любов на този миндил? А и в мразовитата нощ да пътуваш до мястото на купона в Троянския балкан?! Бий си сега главата с тази маймуна!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
?!?
Преди 1 година
0
Симо са да обича все още тази, означава, че има нужда от психолог
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени