Мариана Векилска призна: Обвързана съм!

1498
03 Декември 2020, 17:32


2020 донесе на Мариана Вркилска пълно щастие в личен план, узна HotArena. 


Освен с нова работа в ефира на БНТ тя се е сдобила и с нова любов. Информацията, че вече не е самотна, а има мъж до себе си, потвърди самата тя в профила си в социалната мрежа Фейсбук, където промени статуса си на "обвързана". Мариана обаче отказва да разкрие самоличността на човека до себе си. Единственото, което коментира, е: "Чувствам се щастлива и обичана, но не искам да давам поводи за излишни коментари по този въпрос".  Очевидно този път журналистката е решила да държи личните си отношения далеч от публичното пространство, след като претърпя две сериозни разочарования в любовен план. 


Темата за развода й със Симеон Колев все още е болезнена и за двамата. Докато Векилска изглежда, че сякаш е преодоляла горчивината, Симо все още не се изказва особено ласкаво по неин адрес. Факт е, обаче, че напоследък комуникацията помежду им се е подобрила в името на сина им Момчеил. Всъщност тоийнейджърът беше основната причина Векилска да зареже работата в Брюксел и да се върне у нас, за да изпълнява майчинските си задължения, след като бившият й многократно я обвини в нехайство. 


В светските среди вървеше и мълвата, че водещата е преживяла бурна афера с Калин Врачански, който към днешна дата е щастливо обвързан с младата художничка Алекс, с която се шушука, че очакват първи наследник. Мариана, която гони 47, пък най-накрая е срещнала мъж на нейната възраст. Всичките й партньори досега бяха по-млади от нея и рано или късно разликата им създавала проблеми, пише Ретро. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени