Мариана Векилска зарязала Брюксел, за да е до сина си

464
27 Юли 2020, 15:30


Животът на Мариана Векилска в последните две години е повече от динамичен, узна HotArena.


След като внезапно напусна бТВ, за да работи в Брюксел, преди месеци стана ясно, че тя отново се е завърнала у нас и дори се е уредила с нова работа. От 13 юли бившата водеща е уредник в Националния военноисторически музей. Преди дни Мариана призна в тв интервю, че причината да се завърне тук, е синът й. Когато заминала за Белгия, той останал тук като тя имала намерения да го вземе при нея, за да учи там.


Той обаче не пожелал да отиде. И тя решила да се прибере, за да е при него. Сега, освен работата във Военния музей, Векилска се занимава и с обучения по публична реч. В които учи хората как да общуват според бизнес етикета. Плановете й са след като животът в България се върне в нормалния си ритъм, да започне да организира и да изнася семинари за начинаещи журналисти и кандидат-политици и бизнесмени, въвеждайки ги в тайните на телевзията и тънкостите на говорене пред публика. Идеята си е взаимствала от бившата си колежка Ани Цолова, която се занимава със същото. 


Съвсем естествено, Цолова не останала никак доволна от кражбата на идеята. Конфликтът между двете обаче не е новост и датира от 10 години. Тогава Ани замести Мариана в "Тази сутрин", тъй като втората излезе в отпуск по майчинство. Тогавашните шефове на бТВ останаха доволни от Цолова и я оставиха за постоянно до Николай Бареков. Това прати Мариана Векилска в обедната новинарска емисия. Днес двете се сблъскват и извън медията и никоя няма намерения да отстъпва, още повече, че за Векилска няма път назад към Брюксел. 


Векилска твърди, че никога не е имала намерения да остава трайно там. И че се връща в България, за да е близо до децата си, пише Минаха години. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АзАз
преди седмица
0
Тя ако толкова се интересуваше за сина си, нямаше да се раздели с мъжа си и да духне. Да причиниш такова нещо на детето си, което е и момче и да напуснеш държавата е меко казано безотговорно. И сега естествено като са видели в Брюксел, че не става айде пак към БГ се връща. И като нищо скоро и по БТВ да я видим, понеже предполагам ще каже, че е осъзнала, че без телевизия не може да живее...... Добре, че е Симо да си гледа детето. Да срещнеш такъв мъж, по-млад от теб, хубав, с образование и добра работа, заобиколен от жени, този мъж да избере точно теб, да приеме дъщеря ти от първия брак за негова, да ти направи второ дете и ти да постъпиш така е ОТВРАТИТЕЛНО! Браво на Симо, че се грижи за сина си и че не я е напердашил досега! Не знам как търпи цялата ситуация!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Весо
преди седмица
-1
Стига ни занимавахте с тази грозна дебела тъпа лелка
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бай Ставри
преди седмица
-1
Мариана Векилска е некадърна и високомерна. Не се е върнала заради сина си, защото тя никога не се е грижила за него, а я принудиха да се върне, защото не са я удобрили! Там им трябват ерудирани хора, а не лигави бабички!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
да
преди седмица
0
Точен коментар,абстрахирам се от правописа.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени