Мария Бакалова: Хипохондричка съм, изследвам се два пъти в месеца за всичко - от горе до долу

07 Януари 2022, 11:14


Най-успялата българска актриса в чужбина Мария Бакалова разкри преди броени дни и онези кътчета от душата си, за които признава, че не е подозирала.

В откровено интервю пред ВИП танцьора Атанас Месечков за момичето Мария и за звездата, номинирана за "Оскар", тя довери, че е щастлива, защото се чувствала "човек сред човеците". "Славата не главозамайва, ако си стъпил здраво на земята. Това зависи много от възпитанието на родителите и от приятелите", смята "нашето момиче" в Холивуд. Бакалова, която се изяви и като продуцент в англо-италианска комедия, е поканила родителите си за "български лилии" във филма. "Най-важният човек в живота ми е мама. Благодарна съм й за всичко", не крие емоциите си най-известната българка в Лос Анджелис.

За себе си младата актриса доверява още, че е водена от импулсите и обича изненадите и неизвестното. "Всеки следващ час е неизвестен. Затова човек трябва да се наслади на момента. Аз самата искам да изстискам максимално всеки момент в своя живот", доверява Мария Бакалова. Партньорката на Саша Барън Коен в култовата комедия "Борат" разкрива и една неизвестна за публиката страна от характера си - страха от болести.

"Имам може би дори лека хипохондрия", допуска актрисата. По думите й тя се подлагала на медицински прегледи по няколко пъти годишно. "Умирам от страх, че мога да имам заболявания и вируси. Изследвам се два пъти в месеца за всичко - от горе до долу", разкрива Мария.

Заради последната си роля в "Жените наистина плачат" тя се заинтересувала как може да се помогне на децата в неравностойно положение и на хората, болни от СПИН. "Това заболяване не бива да се стигматизира", убедено е "нашето момиче" в Холивуд. "Ако сме малко наясно, ваксината за COVID, която сега имаме, е на базата на ваксина за HIV, но са минали дълги, дълги години, а лек още няма", уточнява Бакалова.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени