Мария Бакалова купонясва на яхта

2640
31 Юли 2021, 14:00


След престоя у нас актрисата почива на остров Капри с компания.  След дългия престой у нас Мария Бакалова се отдаде на заслужена почивка, видя "България Днес".

Звездата от "Борат 2" показа как купонясва на яхта с приятели. Мария е избрала остров Капри за своята ваканция и е в компанията на свои добри приятели. Бакалова се "похвали" в мрежата и с красивата гледка, която се разкрива пред погледа от хотела, в който е отседнала.

 

 

Почивката на българската актриса, номинирана за "Оскар", няма да продължи дълго и най-вероятно дори и там тя ще има някой и друг ангажимент. Мария успя да се прибере у нас, след като COVID-19 дълго не позволяваше това. За краткия си престой в родината Бакалова имаше много натоварена програма, но каза, че е успяла да се порадва на близките и приятелите си.

 

Спокойствие и приятна компания

Спокойствие и приятна компания

В един от последните дни в България актрисата стана кръстница на кораб. Новата придобивка е собственост на консорциум "Българска антарктическа база "Св. Климент Охридски" и научноизследователски кораб", чиито членове са Морско училище, Софийски университет "Св. Климент Охридски" и Български антарктически институт (БАИ). На пристанището Бакалова се появи в синьо-сив тоалет и на токчета. В морското училище тя е била посрещаната от проф. д.в.н. Боян Медникаров, началник флотилен адмирал. Под негово ръководство тя дори е управлявала и кораб в тренажорния комплекс.

Първата българска актриса с номинация за "Оскар" получи и почетен знак от Министерството на туризма. Бакалова имаше специална среща със служебния министър на туризма доц. Стела Балтова, която поздрави звездата. "За мен е чест и гордост да се наричам българка и винаги съм обичала България. Искрено се надявам новото, младото поколение да са щастливи и горди, че са българи", заяви екранната дъщеря на Борат.

Освен всичко останало Мария стана и почетен гражданин на родния Бургас. За щастие на хилядите й почитатели, гордостта на нацията сподели, че й предстоят проекти у нас, най-вече във Варна и Бургас, заради които ще се връща по-често.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени