Мария Бакалова с престижна награда, пребори Мерил Стрийп и Мишел Пфайфър

1831
17 Февруари 2021, 12:00


Мария Бакалова, актрисата от „Борат-2“, прибори Мерил Стрийп и спечели награда от „Международната академия на печата“ в категорията „Актриса в комедия или мюзикъл“. 

Освен американската звезда Бакалово успя да преборим Мишел Пфайфър, Марго Роби, Рашида Джоунс и  Аня Тейлър Джой. В същата категория, но за мъжка роля награда взе Саша Барън Коен.

Международната организация на печата е основана през 1966 година. Година по-късно членовете й започвате да връчват награди в различни категории. Бакалова е победителка и в категорията за женска поддържаща роля на кинокритиците от щата Юта. Според техни прогнози Бакалова ще бъде номинирана за „Оскар“.  Тази година Мария получи номинация и от Австралийската академия за кино и телевизия в началото на февруари. Талантът на Мария б висок оценен и от Холивудската асоциация  за чуждестранна преса, писа „България Днес“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
тежка е царската корона
преди 5 месеца
0
хубаво, сега обаче идва истината, да задържи вниманието и да има години поред успехите на Мерил Стрийп и Мишел Пфайфър..... Холивуд понякога е пилически коректен и трябва да включва и артисти от различни националности....не подцвнявам успеха, ама успеха е серия от доказване на такива! УСпех по стъпките на горните....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тук
преди 5 месеца
0
важи поговорката: "Като има, кой да я носи и жабата може да лети"
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
;)
преди 5 месеца
-4
Тази женица и на малкия пръст на Мерил Стрийп не може да стъпи!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени