Мария Бакалова в ролята на Бомбата - гърми талибани

21 Март 2023, 14:00


Мария Бакалова влиза в ролята на Бомбата за новия филм на Мартин Кембъл – режисьора на „Маската на Зоро“, „Казино Роял“ и др. Това стана ясно, след като българската звезда в Холивуд публикува в Инстаграм списък с актьорите в главните роли и имената на героите им в предстоящия екшън „Мръсни ангели“. Така се разбира, че Ева Грийн, която е в главната роля, ще я наричат Джейк в този екшън, изпълнен с много гърмежи.

За втори път

Много по-интересно обаче е названието на героинята на Бакалова – Бомбата. В родното кино за втори път имаме герой с това название. Първият е една от най-легендарните роли – на Митко Бомбата, претворена по великолепен начин от Григор Вачков в сериала „На всеки километър“. Мнозина са готови да се закълнат, че това е най-добрата роля на български актьор в сериал. Във всеки случай е една от най-колоритните.

Що се отнася до героинята на Бакалова, тя едва ли ще има нещо много общо с образа на Вачков, но очакваме от нея да избухне с целия си блясък на екрана. Иначе се знае, че в „Мръсни ангели“ става въпрос за жени войници, които се дегизират като медици, за да спасят група тийнейджъри, заклещени между силите на Ислямска държава и талибаните. Явно Бакалова ще е бомбаджийка поне и ще гърми по лошите.


Поврат


Тези дни Мария Бакалова отговаряше на въпроси на фенове има ли филм, който е променил живота й. Отговорът й беше - „Ловът“ от 2012 г. на Томас Винтенберг с Мад Микелсен в главната роля. Видяла го на „София филм фест“ и тогава решила, че ще бъде не толкова театрална актриса, колкото филмова. Това е нейната повратна точка в кариерата й. 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хаха
преди 2 месеца
-2
Какво пак ни занимавате с това некадърно селяндурче...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени