Мария Бакалова влезе официално в семейството на Валери

12 Март 2023, 11:00


Малко повече от месец след като се залюби с Валери Григоров от „Игри на волята”, Мария Бакалова вече е влязла в семейството му. Звездата е била официално представена на „свекърва” си – олимпийската шампионка Мария Гроздева, с която много са си допаднали.

 

Съвсем доскоро Мария Гроздева все още не беше виждала на живо приятелката на сина си, с която са адашки. Шампионката познаваше „снаха” си само от снимки в медиите и видеозаписи. Връзката на сина й с филмовата звезда обаче се развива толкова бързо, че Валери решил да запознае любимата си със своята майка в първия възможен момент, като по този начин на практика я е направил част от семейството си. Това е станало още след като се е завърнал в София от Солун, където се е залюбил с холивудската актриса. В столицата ни влюбената двойка беше поканена на ревю по повод 8 март, а на подиума дефилира Мария Гроздева. Успоредно с това излезе и снимка на шампионката, за която тя позира заедно със сина си, приятелката му и непознат младеж, за когото се твърди, че е фризьор. Говори се, че двете Марии са си допаднали още със запознанството и за няколко дни са станали първи дружки.

След ревюто влюбените потвърдиха пред Нова телевизия информацията, огласена първо от „Уикенд”, че връзката им е започнала по време на работа. Както вестникът ни съобщи преди време, искрите са прехвърчали при снимките на филм в Солун в началото на годината. Бакалова е била ангажирана като актриса в лентата, а Валери – като каскадьор. Макар че по образование е юрист, той има интерес към каскадите и споделя, че за момента му се иска те да са основната му професия. Двамата с актрисата съобщиха за връзката си на 14 февруари – Денят на влюбените. Оттогава често пускат свои снимки заедно. От тях стана ясно, че след Солун са се отбили във Велинград, забавлявали са се в местен бар, където е имала участие фолк певицата Емануела. За Тодоровден пък заедно са яздили коне. „Той си е най-доброто момче на света!”, каза Мария за своя любим.

Скоро обаче Мария и Валери ще трябва да се разделят, защото актрисата има ангажимент за снимки в Будапеща, а после – в Канада. След това пък щяла да работи в Луизиана. Тя и преди е споделяла, че графикът й е пълен за години напред, така че засега с Валери ще поддържат връзка от разстояние.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени