Мария Цънцарова - фурия в телевизията, бедствие в кухнята! (Вижте защо остана без годежен пръстен)

11 Януари 2017, 15:00


Топ разследващата журналистка Мария Цънцарова е доказателство, че не можеш да бъде топ във всяко едно начинание, научи HotArena.


За няколко години миньончето се доказа като едно от водещите име на БТВ с множеството си разкрития и репортажи с пряка опасност за живота й. Тя не веднъж се е бутала там, където мнозина не искат да стъпват. Но и за нея, оказва се, има забранени територии. Те се намират в дома й и са свързани пряко с изпълнението на различни домакински задължение.


Тъй като влага целия си ентусиазъм и енергия в работата, Мария Цънцарова определено не е домакиня и съпруга за пример. Въпреки това, нейната детска любов Симо си я взима за булка през 2014 г. Сега двамата са в очакване на първото си дете. Журналистката признава, че по-голям мерак за наследници е имал мъжът й. Не само защото е по-голям с две години и си му е време, а и защото ще може да бъде повече със съпругата си.


Репортерката на БТВ определено е случила на мъж. Въпреки че се сърди от време на време, че не му обръща достатъчно внимание, Симо я гледа като писано яйце. Той проявява пълно разбиране за ангажиментите й, дори те да провалят предложението му за брак или изненадата за рождения й ден. Не се сърди на Мария и че е толкова отвеяна, че не веднъж е наводнявала къщата, а след това е щяла да я подпали със забравена ютия.

Именно заради невъзможността да си събере мислите за дълго, Цънцарова е загубила доста скъпия си годежен пръстен само няколко часа, след като е блеснал на ръката й. Въпреки това, съпругът й не й се сърди, защото си я обича такава, каквато е.


Освен това, Симо няма нищо против да върти домакинството и да готви. Неща, които на Мария никак не се отдават и тя не се срамува да си признае. Именно затова рядко подхваща някаква домакинска работа - за да не стане някой фал. Сега, обаче, ще й се наложи доста да се върти в дома и да стане по-сръчна, отколкото преди.


Определено отглеждането на дете е свързано с куп задължения, които изискват сръчност. Журналистката на няколко пъти се е опитвала да сменя памперси на бебета на свои дружки, но без никакъв резултат. Отсега май е ясно кой ще е по-актвиният и в грижите за бебока, пише "Галерия".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени