Мария Цънцарова се омъжила с три куми

5347
29 Септември 2021, 16:00


Мария Цънцарова не си пада по установените норми нито в работата, нито в живота си и доказателство за това е, че на сватбата си е била с цели три куми, узна HotArena.


Сватбата на Мария и Симо Голев се състоя преди седем години в обредния дом в град Карлово. Двамата се венчаха в църквата "Св. Богородица", а партито продължи в ресторант "Ловен парк". Младоженката си избра цели три куми, сред които бяха колежките й Таня Савова и Надя Ганчева. Причината за това е, че и трите са й еднакво близки и тя не могла да реши коя да предпочете за важната роля. 


Мария и Симо се познават още от седми клас, но като двойка се откриват в студентските си години. Живеят заедно от 2010-а година. На 30-ия си рожден ден той й предлага да стане негова съпруга. Коленичил с диамантен пръстен в ръка, я моли да се омъжи за него, а тя казва "Да". И двамата са категорични, че синовете им са най-голямото им щастие. Двамата се големи беладжии и редовно се обединяват в пакостите си. Като например да извадят съдовете от миялната неизмити. 


Мария не крои планове за момчетата си, а иска да си изберат професия, която да ги кара да се чувстват удовлетворени и свободни. Самата тя от малка мечтае да се занимава с журналистика. Приемат я от раз специалността в СУ, а след това завършва и магистратура по мениджмънт в НБУ, пише Галерия. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До втория
преди 2 месеца
-3
Не критикувам ваксините и правото на всеки да си ги бие,а агресивния и едностранчив начин,по който въпросната журналистка и медията,в която работи ги пропагандират.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До първия
преди 2 месеца
-5
А ти си един Едиот който критикува ваксините . Идиотино всеки си има глава и дали ще се ваксинира или нее негов личен избор тапанар
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ужасна е
преди 2 месеца
-5
Ужасна е,агресивно пропагандира ваксините,като всички платени подлоги в бтв.Това не е никаква журналистика,а изпълнение на поръчки.Селска кариеристка
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени