Мария Цънцарова заряза децата и хукна за Неапол (Снимки)

07 Август 2022, 17:00


Мария Цънцарова заряза деца и замина за Италия да разпуска с приятелки, писа „Уикенд“.

Водещата от BTV е в Неапол заедно с две свои дружки журналистки. Едната е Надя Ганчева, която също като Мария има малки деца, другата е Марина Стоименова. Звездата от BTV публикува в социалните мрежи фотоси, заради които всички млади майки в България могат да й завиждат.

На снимките се вижда как тя се забавлява по женски на километри от България, тъпчейки се с пица на брега на морето. Къде са през това време нейните двама синове, не е ясно. Най-вероятно са или с баща си, или със своите баби. Докато майка им работи, рядко я виждат, защото вечно е заета. Явно тя няма много време за децата и през месеца отпуск, който й дават от bTV. Вместо да се занимава с тях и да ги взима със себе си когато е във ваканция, тя ги поверява на близките си.

Любопитно е, че и едната от приятелките на Цънцарова, също е майка на две деца. Надя Ганчева от Нова официално се води в отпуск по майчинство, но това не й пречи да се радва на живота далеч от България и без децата. Единственото от трите, която все още не е станала майка е Марина Стоименова.

Трите приятелки са тръгнали по стъпките на Лиз от популярния роман „Яж, моли се и обичай“, който много жени четат като Библията. Това става ясно от снимките на същата пицария, за която се говори в книгата, като се твърди, че там правят най-хубавата пица в целия свят. За да хапнат от тази пица, трите дами са се редили на опашка с часове.

Преди тази екскурзия Мария Цънцарова е пуснали снимки от родното море, на които също не се виждат децата й. Най-вероятно тя ще намери време и за море със семейството си, преди да я извикат обратно на работа.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Нина
преди месец
0
хукна....!? Що за изказ?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени