Мария Грънчарова стана психолог! Помага за любовните драми на Йоанна Драгнева с Калин Вельов

04 Юли 2019, 14:00


Певицата Мария Грънчарова се преквалифицира в психолог за новия български игрален филм „Връзкология“, научи HotArena.

 

Снимките на романтичната комедия вече са приключили, а премиерата се очаква в началото на декември. Режисьорът Ивайло Спасов се е доверил и на други музикални звезди за ролите – главната е поверил на Йоанна Драгнева,  а в образа на един от интимните й партньори влиза Калин Вельов.

 

Именно драматичните им любовни отношения ще нищи на големия екран дъщерята на естрадната легенда Борислав Грънчаров. За снимките е нает кабинетът на професионален психолог, в който изпълнителката на „Тири-ри-рам“ и „Безкраност“ се почувствала много в свои води.

 

Всички се шегуваха, че много ми отива тази роля, защото обичам да давам акъл, да изслушвам, да давам правилните решения и съвети. За другите съм много добра, за себе си обаче не. Дето има една поговорка – за другите е отличен психолог, за собствените си проблеми – психар“, казва Мария, писа „Телеграф“.

 

Първоначално за нейната роля е била взета професионална актриса, но в последния момент преди снимките са решили да я сменят. Йоанна предложила близката си приятелка, а режисьорът я взел дори без кастинг.

 

Най-трудно за Мария се оказало научаването на текста. Тя дори тези на песните си не помнела наизуст.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени