Мария Илиева и бащата на сина й заровиха томахавката след две години вражда

802
16 Август 2020, 11:05


Мария Илиева дълго време бе в обтегнати отношения с бившия си Георги Михайлов, но в името на общото им дете са решили да заровят томахавката. Близки до певицата издават, че тя е простила на Жоро, задето я изостави с бебе на ръце и сега е склонна да поддържа нормална комуникация с него, дочу HotArena.

За първи път от две години насам Михайлов е пожелал да прекара летния си отпуск със сина си Александър. Заради доброто на детето Мария се съгласила и позволила на бившия да заведе момченцето на море. Оттогава общуването им значително се подобрило, а интересът на Георги към първородния му наследник се засилил.
След като заряза, певицата и отказа да се грижи за сина си, Михайлов набързо си намери нова жена и даже сключи брак с нея. Настоящата му съпруга се казва Владислава и от нея също име дете – дъщеря Йоанна, която през зимата ще навърши 1 година. Георги едва сега запознал малкия Александър със сестра си, но се надявал да наваксат изгубеното време и да се сближат.

Бившият фуболист от години живее в Белгия, където учи и работи, а в България се прибира все по-рядко. В момента обаче е тук, за да прекара летния си отпуск на родното Черноморие. Той използвал престоя си у нас, за да бъде повече време със сина си и да го заведе на почивка. Мария дала своет разрешение и така хлапето заминало с татко си и новото му семейство на море.

Връзката на Илиева и Михайлов започна на шега и никой не предполагаше, че тя ще реши да забременее от него. За съжаление, отношенията им се влошиха още преди раждането на бебето. По това време Жоро изкара близо месец в САЩ, далеч от певицата и развиващия се живот в утробата й. Несериозното му поведение отблъснало поп звездата, която още тогава си дала сметка, че вероятно ще отглежда сина си като самотна майка.  Според слуховете семейството на Михайлов не одобрявало Мария за снаха, тъй като е с цели 13 години по-възрастна от него. Затова пък родителите му много харесвали настоящат му съпруга Владислава и давали всичко за внучката си Йоанна.

Певицата е признавала, че с Георги така и не заживели под един покрив и доскоро той не участвал активно в живота на детето. Тя обаче не изгубила надежда, че някой ден ще поеме своята отговорност като баща и ето че това се е случило. Запознати издават, че Илиева забременяла непланирано на 40 години и възприела това като знак, че трябва да задържа бебето. Тя била убедена, че хваща последния влак и дори не искала да коментира аборт с бащата. Той пък не се чувствал готов да стане родител и затова след раждането се отдръпнал от бебето. С времето обаче преосмислил поведението си и пожелал да се сближи със сина си, писа Уикенд. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фигаро
преди 6 месеца
0
А той прости ли ѝ педофилските ѝ наклонности?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
.....
преди 6 месеца
0
Коло пъти вече натрапвате историята на забременяването и раждането на Мара.Спрете бе! Това никого не интересува освен роднините и.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени