Мария Илиева се докопа до леглото на милионер минал и през Ели Гигова (Подробности)

6322
24 Юни 2016, 14:00


Мария Илиева е хвърлила око на милионера Димитър Тодоранов, когото заради бизнеса му с нощни барове и ресторанти наричат новия Петко. Досега Петко Димитров го играеше Господаря на нощния живот, но вече има конкуренция. Говори се, че Тодоранов е и по-богат, а певицата се била амбицирала да сложи ръка на парите му, дочу HotArena.

Изпълнителката, която вече гони 40 години, сериозно се притеснявала, че времето я е подгонило бясно, а все още не може да си намери мъж. Затова се била заела с издирване на подходяща персона – хем сериозен, хем умен, хем с подобаваща за нейното звездно положение банкова сметка. Повечето, които отговарят на това описание, обаче са или отдавна заети, или си падат по млади моделки и фолкаджийки.

Димитър Тодоранов се оказал от друго тесто замесен. 42-годишният бизнесмен може да се похвали с няколко дипломи за висше образование и още толкова специализации. Наред с това изглежда добре, спортува активно и няма официална половинка, тъй като отдавна мина времето, в което се движеше с милионерската наследница Ели Гигова. Успя да омае дори примата Лили Иванова и организира неин концерт.

Заради всички тези предимства в допълнение към завидното му финансово състояние Мария Илиева видяла в Тодоранов перфектния партньор и дори мислела, че може да се окаже подходящ баща за бъдещото й дете. Тя го познава отдавна, защото е имала много участия в заведенията му, но едва сега е успяла да го вкара между чаршафите си. Как обаче ще го задържи там е въпрос с повишена трудност, тъй като въпросният плейбой е апетитна хапка за известните златотърсачки.  

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени