Мария Силвестър е в развод (Кариерата й е във възход, в личен план – не й върви)

2838
01 Март 2015, 12:31


В личния си живот актрисата Мария Силвестър няма толкова късмет, колкото в намирането на работни ангажименти, узна HotArena!

 

Мария Силвестър не може да се оплаче от липса на професионални ангажименти. Съвсем скоро актрисата и бивша моделка пак ще е на екран. Ще води с Александър Кадиев новия сезон на „България търси талант”, пише „Уикенд“.

 

В личен план обаче Мария не се радва на късмета, който има в кариерата си. След разлъката с бащата на сина си Силвестър Силвестров синеоката фурия е сама и като че ли е започнала да губи надежда, че отново ще срещне любовта.

 

Мария и Силвестър са разделени отдавна. Според слуховете краха на брака им настъпил след изневяра. Силвестър имал авантюра с по-млада жена и забежката му довела до разлъката му с Мария. До преди време се говореше, че известната двойка прави опити да спаси брака си, но в крайна сметка двамата сложиха край на връзката си и в момента са в развод.

 

След официализирането на раздялата с мъжа си Мария ще приеме за фамилия бащиното си име и ще бъде Ангелова. С това име тя проби в модната индустрия на времето. Нейният букер я посъветвал така. Иначе фамилията на актрисата е Попгенова.

 

„Реши, че Мария Попгенова звучи много дълго, и взе бащиното ми име - Ангелова. Аз тогава изобщо не си мислех, че това кой знае колко ще се ползва. А пък то взе, че стана популярно изневиделица. И беше късно да го променям. Както и сега. Сега ще възприема тази моя фамилия при смяната на документите ми след развода.

 

Но аз си оставам Мария Силвестър, защото ми се струва много нелепо изведнъж да променям името си. Винаги, когато хората си го променят в пространството по някакви причини, звучи странно. Пък аз на това име съм му дала много”, споделя Мария.

 

След обратът в брака й тя коренно се промени, коментират в светските среди.

 

Актрисата си направила болезнена равносметка, за която наскоро загатна и самата тя. Мария си е извадила важни поуки, които оттук нататък е решена да следва и повече да не прави компромиси със себе си. „Аз не влизам там, където не се каня сама.

 

Там, където не ми се отваря моята собствена врата, отвътре навън, аз не влизам. Няма смисъл. Научих се да не губя време. Нямам време. Колко време съм изгубила, мислейки дали да приема или да не приема каквото и да било”, споделя водещата на „България търси талант”.

 

37-годишната Мария създава впечатлението, че не допуска лесно хора в личния си свят, още повече, ако се отнася до любовта. И все пак водещата се надява, че ще открие половинката си. Мария иска и още едно дете. Мечтае за дъщеря.

 

„Много съм се замислила напоследък по този въпрос. Но това се появява като има някой, който е достоен. Сега, с това ми съзнание, не знам какъв трябва да е този човек. Трябва да е много специален. На етап съм, на който си мисля, че не е пълно с такива. Пък и сега не търся нищо”, разяснява Мария.

 

Периодично се появяват слухове, че водещата на „България търси талант” има нов мъж в живота си. Ако се съди по думите на актрисата обаче, такъв „специален човек” все още не се е появил. Затова в последно време актрисата се е съсредоточила върху работата си и грижите за сина си Давид. Това е и единственото, което Мария иска в момента.

 

„Искам просто детенцето ми да е здраво и да сме добре заедно. Много обичам да имам работа. Когато имам работа, съм щастлива и ми е спокойно. Заразявам хората с доброто си настроение, вече смея да го кажа”, споделя водещата на „България търси талант”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени