Mария Силвестър се подлага на регресия

16 Април 2023, 09:00


Мария Силвестър отдавна се увлича по психологията, а сега е решила да се подложи и на регресия. Актрисата и водеща иска да научи каква е била в предишни животи, за да формулира по-ясно целите си в настоящето. Известно е, че регресивната хипноза е духовно преживяване с терапевтичен ефект, а синеоката брюнетка цели да постигне точно това.

 

Водещата на „Бригада Нов дом” ходи на психотерапия от месеци. Тя е споделяла, че резултатите до този момент напълно я удовлетворявали, но вече искала да навлезе още по-дълбоко в дебрите на подсъзнанието. Имала известни притеснения обаче, затова издирвала най-добрия професионалист, на когото да се довери за регресия.

Силвестър твърди, че темата силно я увличa и чeтe прeдимнo тaкaвa литeрaтурa. Пoceщaвa и ceминaри, кoитo ѝ пoмaгaт дa ce уcъвършeнcтвa и дa oпoзнae вътрeшния cи cвят. „Нaпълнo нoв чoвeк cъм, oткaктo зaпoчнaх пcихoтeрaпия!”, кaтeгoричнa e Мария.

За първи път тя посетила психолог малко след развода си със Силвестър Силвестров. Брюнетката неведнъж е разказвала, че тогава преживяла големи трудности в личен план. След раздялата с бившия й съпруг останала на улицата с малко дете на ръце, с няколко лева в джоба и без покрив над главата. Наложило се да започне от нулата и едва си е стъпила на краката. Дори се настанила в дома на приятели, докато си намери ново жилище под наем.

Откакто се разведе, 46-годишната звезда не споделя много за личния си живот. Знаеше се, че поддръжа връзка с доста по-млад от нея мъж на име Михаил Пенев. Тя изкара с него повече от година, но после се разделиха заради несходство в характерите. Мария е споделяла, че не робува на предразсъдъци относно възрастта на партньорите, но голямата разлика в крайна сметка се оказала решаваща. „Определено се усеща - особено ако нямате сходни интереси, професии, визии за бъдещето. Как се справям? Ами, вземам решения. Някои от тях не се харесват, но най-важното е да сте в хармония със себе си!”, коментирала е водещата в социалната мрежа. 

Тя е доволна, че е преминала с гордо вдигната глава през трудностите в миналото и те са останали зад гърба й. След развода бързо се намерили и нови ухажори, които да повдигнат самочувствието. Силвестър се хвали, че с напредването на възрастта все повече мъже проявяват интерес към нея. Напоследък тя полага много грижи за външния си вид и изглежда по-добре от всякога. Преди 2 години Мария качи много килограми заради инсулинова резистентност, но със стриктен режим без въглехидрати и с усилени тренировки успя да влезе в добра форма.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди месец
0
Психологът не и ли казал да се откаже от фамилията на бившия си съпруг.Така по-лесно се преодоляват всички трудности.Но тя въпреки оплакванията си от развода още я носи.Защото звучи по -така чужбинско.Ха ха...криворазбрана цивилизация.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени