Мария затопля отношенията с Гущеров

https://hotarena.net/lubopitno/mariia-zatoplia-otnosheniiata-s-gushterov HotArena.net
Мария затопля отношенията с Гущеров
След като прости на Светлана, че отмъкан бившия й, Мария изглежда е стоплила отношенията и със самия Християн Гущеров, видя HotArena.


Напоследък певицата харесва всички снимки на моделката в социалните мрежи, а наскоро учуди всички, като сложи \"лайк\" и под снимка, на която е и бившият й. По всичко личи, че Мария се е сдобрила с богаташа и всички дрязги са в миналото, пише България днес.

3 Коментара

??

преди 3 години

Какви "дрязги" да са имали,че да се налага да си прощават?? Имали са "професионални "отношения с Гущеров. Мария предлага "стоката "си,а мъжете плащат. Гущеров по негови си причини я задържа като "стока" по-дълго.Светлето след нея се нареди на витрината. Коя компаньонка/от уважение ,че са майки не използвам друга дума/ ще се сърди на колежка дълго време?? Да са живи и здрави децата им,но след време майките /Мария и Светлана/ трябва от тях да искат прошка за белезите от собственото си "богато"минало.

Коментирай

dudu

преди 3 години

Мария лайква снимките на Светлана сигурно повече от година. Вие се сетихте

Коментирай

medvedkuba1

преди 3 години

Защо да искат прошка за "богатото" си минало ? Както обикновено се случва децата просто ще продължат семейната традиция ...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.