Марияна от All Inclusive крие тежка семейна драма (Елена Атанасова губи баща си и дядо си за една година)

1410
11 Март 2021, 18:00


Актрисата Елена Атанасова влезе в ролята на Марияна в хитовия комедиен сериал All Inclusive по NOVA, но ако разгледате списъка с театрални постановки, в които е участвала, ще установите, че те са десетки, узна HotArena.


Същото важи и за кино и телевизионните роли. 


Любовта към изкуството се заражда у Елена още в детските ѝ години. Баща ѝ работи в БНТ, а още като малка дебютира в българо-италианска продукция.


"Той ме е заразил с този бацил. Като много малка, на 12 години, се снимах в една българо-италианска продукция, нещо подобно на испанския сериал "Синьо лято". И така поех по този път. После дойде НАТфИЗ", обяснява избора си на професия екранната Марияна.


В интервю признава, че от родителите си наследява и любовта към езиците. Така например владее свободно френски и италиански.


"Майка ми е преподавател по френски, така че преминах през фазата дали не искам и аз да работя това. Но бързо премина, влечеше ме изкуството. И двамата бяха плътно зад мен, когато тръгвах по този път. Баща ми, преди да си отиде, успя да ме види в първи курс в академията. Видя, че това ще е пътят ми. Преди това съм играла и в негови музикални предавания", споделя тя. Всъщност именно кончината на баща ѝ е най-страшната ѝ загуба. Тогава тя е едва на 19 г., пише vbox7.com. "С майка ми трябваше да вземем "кормилото" в ръцете си и нямахме право да се предаваме. Това много определи пътя ни напред. Тази загуба не ме затвори, не ме направи мрачен и сърдит на живота човек, понеже баща ми беше изключително слънчев и светъл. Имах щастливо детство, гледана съм с любов", обяснява тя.


Когато баща й си отива, Елена изгражда много стабилна връзка с майка си и понастоящем са най-добри приятелки. "Тя е много земна и когато останахме сами, някак си пое управлението на кораба. Впоследствие заживяхме заедно и с баба, нейната майка - в една година починаха и татко, и дядо и ние, жените, много бързо трябваше да се ориентираме в онези времена, в които нямахме избор да не се справим", спомня си още тя, пише Галерия. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени