Мариус Куркински: Оплешивяването спря, няма да си присаждам коса (Актьорът слиза от сцената)

730
24 Май 2021, 16:00


Мариус Куркински е категоричен, че ако не успее с изкуство, ще се занимава с каквото и да е. ,,Правил съм го неведнъж. Нe ме е страх от работа. Не съм и толкова суетен. Ето, исках да си присаждам коса. Сега оплешивяването ми спря, но вече боядивам белите си коси. Е, това е животът. Трябва да продължи“, философства талантливият Куркииски.

 

„Най-сетне тръгна по кината моят „Засукан свят“ и аз съм много щастлив. След толкова дълго отлагане и на премиерата на „Мариус 50“ също й дойде времето. Излизането на тези две неща ме зарадва, а същевременно с тях завършвам период oт живота си, след който обмислям много нови неща - вероятно ще сляза от сцената за известно време и ще се посветя на режисурата. Но и това не е сигурно на този етап“.

 

Думите са на Мариус Куркински, или Ивайло Василев Стоянов, както е истинското име на гениалния актьор и режисьор, пише „България Днес“.

 

 „Сценарият ми за „Засукан свят“ беше преди години, а после получих субсидия от филмовия център. Няколко пъти бе отлаган, когато го правих, бях един човек, сега съм друг. Може би и заради пандемията, която се случи. Но лентата не е лесна за гледане. Вложил съм много почит към изчезналата България, към това, което вече го няма“, разказва актьорът.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени