Марта Вачкова приключи с нудизма у нас! Ще маха дрехи на плажа само в Италия (Уреди Владо Пенев в „Откраднат живот“)

3653
01 Август 2018, 12:14


Марта Вачкова вече няма се разкарва без дрехи по родните плажове, а само в чужбина, предимно в Италия, където посещава специализиран курорт, узна HotArena.

 

Актрисата от години изповядва убеждението, че лятно време на морето трябва да остава съвсем без дрехи и да се отдава на галещите лъчи на слънцето, които са особено полезни за ме обаче на женския организъм, писа „Телеграф“.

 

В последно време Марта намирала все по-малко уединени места, издават нейни приятелки нудистки. От време на време ходи по планините и там се съблича заедно с приятелки и някои колеги. Но нещо напоследък я било страх да не срещне мечки, особено когато е гола из Родопите. Иначе по родното Черноморие тя, както и други нудистки жалели, че легендарният български гларус сваляч, който имал склонност да уважава всякакви форми на нудизъм, бил на практика изчезнал.

 

Напоследък се хвалела, че посещава специализиран плаж за нудисти в Италия, като се предполага, че той е на остров Капри, където Марта всяка година ходи на гости на Дарина Павлова.

 

Тази есен пак била поканена, като този път ще отиде с Владо Пенев. Откакто двамата подновиха връзката си, Марта успя да го уреди дори и в сериала „Откраднат живот“, в който тя е в централна роля а сега и той ще е шеф на болницата.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени