Мартин Камбуров лежал в ареста за хулиганство

709
29 Септември 2021, 18:00


Макар да не е сред скандалните футболисти, Мартин камбуров си има своите прегрешения, узна HotArena.


Преz 2019 година той дори лежа в ареста, а екшънът  бе разигран заради неправилно паркираната кола на жената на Мартин Камбуров. Императора влезе в криминалната хроника за хулиганската си проява и прекара 24 часа в ареста.

Първоначално срещу звездата на Локомотив бе започнато бързо производство, но в последствие прокуратурата измени процедурата и стартира досъдебно такова.


Така разследването продължи с месеци и като, че ли забравиха за проявата на Камбуров. По същия тих начин бе изготвен обвинителният акт спрямо футболиста и още по-тихо казусът влезе в съдебна зала.


Дълго време прокуратурата отказваше коментар по случая с Мартин Камбуров. 

В крайна сметка Мартин Камбуров е бил признат за виновен по повдигнатите му обвинения за хулиганство. Той е освободен от наказателна отговорност и глобен с 1000 лева. Освен това трябва да възстанови стойността на повредената общинска собственост.


Футболистът, преспа в ареста след скандал между него и полицията в края на май 2019 година. Голмайсторът бе паркирал неправилно на улица „Полковник Сава Муткуров” в Пловдив. Служители на „Общинска полиция” му сложили скоба. Когато Камбуров се върнал до колата си, установил, че не може да тръгне. Позвънил на оставения телефон и след малко на място се появили служители на „Общинска полиция” с паяк. 


Когато видял  служителите, той започнал да ги обижда и ругае по повод действията им.

 

Камбуров  хвърлил  на земята пред тях 30 лева, за да плати таксата за неправилно паркиране. Полицейският служител му поискал документ за самоличност, но той отказал да го предостави.


Качил се в автомобила и потеглил с поставените  три броя „скоби". След няколко метра спрял, като на място пристигнали екипи на „Общинска полиция" и на Трето районно.


Установено е, че „скобите" са били повредени по време на движението и не могат да се използват повторно.  


Заедно с Камбуров бе арестуван и 30-годишният Стойчо Андреев, зам.-председател на инициативния комитет, който протестира срещу застрояването на градинката до Санкт Петербург. Той се намесил в скандала между футболиста и органите на реда.


След 24 часовото му задържане Мартин Камбуров се сдоби с две обвинения. „Императорът” бе привлечен от прокуратурата като обвиняем за увреждане на три скоби от ОП „Паркиране и репатриране”, както и за непристойно поведение, пише Галерия.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени