Мартин Карбовски се натиска за кмет на София

18 Април 2022, 21:28


Мартин Карбовски влиза в политиката, узна HotArena.


При предсрочни избори нацупеният журналист ще се пробва да влезе в парламента като част от партията на Слави Трифонов. Отказалият се от СЕМ Карбовски се е договорил със Слави да бъде водач на листа на ИТН в София. Ако пък се случи чудо и кабинетът на Петков, напук на тежките издънки, издържи по-дълго отколкото опозицията очаква, през 2023 Карбовски ще се пусне в надпреварата за кмет на София, пише Телеграф. 


Както знаете, журналистът сам се отказа от номинацията си за СЕМ.


„Хубав беше експериментът“, казва Карбовски във видеото. „За мен е много важно да кажа на Тошко [Йорданов] и на Слави [Трифонов], че няма да го направим това (има се предвид участието му в процедурата за избор на член на СЕМ – б.ред)“.

В изявлението си Карбовски говори за война, която ще продължи. „Войната с либералите не я започнахме ние, обаче ще я завършим“, казва той.

Карбовски говори едновременно за това, че постът не е бил подходящ за него, но и че не му е приятно, че няма да участва в процедурата. „Неприятна е тази история – тръгни, спри. Обаче много ясно трябва да се разбере: чиновник Карбовски няма да стане. Въобще това прилича на едно пенсиониране, което силно и дълбоко ме притеснява“, казва той.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени