Мартинов ощетен от „ВИП Брадър“ (Моделът се оплака, че не са го показвали в епизодите)

19 Октомври 2014, 15:35


Марти бе елиминиран от шоуто „ВИП Брадър“ в самото му начало, но не изпитва яд от този факт. На свобода се чувства много по-добре. Моделът разказва, че не е бил интересен на зрителите, тъй като са били показвани на зрителите главно скандалите и сюжетните линии около Тачо, Жени и Зорница. За съжаление неговите изяви в предаването са били изрязани и останали неизлъчени, научи HotArena.net.

 

Мартин определя себе си като сдържан човек, който не би паднал до там, че да създава конфликти и скандали, заради битовизми. Гледа да се държи добре с хората, тъй като иска да се хареса на всички. Не приема критики и въпреки че съзнава, че това е проблем, твърди, че му е неприятно, когато някой не му симпатизира.

 

Причината, да приеме поканата за участие във „ВИП“-а, е хонорарът, но на първо място - желанието му да прекара известно време в България. От 10 години не е в страната и когато се е пребирал, е било за съвсем кратко, споделя в интервю за в. „Уикенд“.

 

Въпреки че Евгени Минчев често намекваше, че Мартинов е с обратна сексуална ориентация и на моменти се държеше грубо с него, манекенът е категоричен, че Лордът не е лош човек и би седнал да изпие едно кафе с него навън.

 

Било му е неприятно и интимниченето на ПР експерта и отрича да е имал изобщо някога връзка с представители на собствения му пол. Но за сметка на това предложения не са му липсвали.

 

В момента Мартин няма гадже, а сериозна връзка не е помирисвал от две години, след като се е разделил с Теди Бургазлиева.

 

Красавецът е съгласен да остане в България, ако успее да си намери работа с нормален доход тук. Мечтата му е да се изявява като актьор.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени