Маруля с шоколад. Светлана Гущерова кръсти втория си син на баба му Кунка и дядо Васил

29 Май 2022, 17:00


 На Светлана Гущерова никак не й е лесно с избора как да се казват децата й. Многодетната майка дълго обмисля как да кръсти наследниците си, за да могат да носят имената на всичките си роднини. Пенсионираната плеймейтка, която вече се изявява като дизайнерка, даде живото на третото си дете преди месец.

 

„Уикенд“ научи, че бебето се казва Кристиан-Валентин, като първото му име е комбинация от това на татко му Христиан и баба му Кунка, а второто идва от бащата на Светлана, който се казва Валентин. В социалните мрежи се шегуват, че на галено ще казват на бебето КиВи. Доста от последователите на блондинката отдавна са я признали по измисляне на възможно най-дълги и сложни имена, които помежду си се комбинират както маруля с шоколад.

Пенсионираната плеймейтка все още крие радостната вест и не е оповестила, че отново е станала мама, не издава нито пола на бебето, нито как се казва, но вестникът ни научи от достоверни източници името на втория син на силиконката. Малко след раждането на бебока е имало купон за появата на третия наследник в семейство Гущерови. От кадрите си личи, че коремът на кльощавелката все още не се е прибрал, което е напълно нормално за скорошна родилка, но пък краката й са все така слаби.

На партито за бебето се вижда едно от зърната на многодетната майка, която явно от вълнение е забравила да си сложи сутиен и директно „стреля” гостите със силикона си. С тези фотоси Светлана надмина дори фолк дивата Преслава, която преди години от родилното директно се втурна към кръчмите, за да полива появата на Паола. Чалгаджийката отпразнува факта, че е станала майка, с вулгарен чалга купон, на който се вихреха пияни простаци, а г-жа Гущерова явно иска да я надмине

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха Хо
преди 10 месеца
0
Трябвало е да го кръсти Хрис-Кун-Вал.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Светле, защо изтри видеото от сторито си?
преди 10 месеца
0
Потъмнялото й зърно се виждаше доста добре на видеото дето се кълчи на дебелия си мъж с чалгарката Бони. Селото е толкова надълбоко в това същество, окепазено от всякакви интервенции, че няма как да бъде изкоренено. Дрешките дето си купува са ментета и е някакси смешно да се возиш в скъпа кола, но да си боклук по душа.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
питър
преди 10 месеца
0
фабержето от битака
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Lina
преди 10 месеца
0
Тук се изложи Светлето…как е пропуснала да е добромир-добромир?!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени