Машина: Лоренцо върти няколко гаджета (Снимка в галерията)

07 Септември 2021, 11:07


Нямам нужда от сериозна връзка, млад съм още!

С тези думи Лоренцо обяснява решението си да не се посвещава на една жена.  Той илюстрира казаното със снимка в социалните мрежи, а клюките след кадъра го обвързват сериозно с избраницата му. Гаджето на Лоренцо и самият той се виждат в гръб. Въпреки че твърди, че няма и не иска сериозна връзка на този етап, синът на Софка определя приятелката си като своята кралица. Лоренцо добавя и корона върху главата на своята мистериозна мацка.

Загадка остава и откога двамата са заедно и дали това наистина е връзката и може да бъде наречен сериозна, или е поредната забежка на младока.  Синът на Софка до момента е афиширал една-единствена връзка. С тогавашната си приятелка той се задържа едва няколко месеца, след което реши че иска да си поживее. Майка му Софи неведнъж е признавала, че Лоренцо  е свободен да прави каквото си иска и тя не му се меси. Неотдавна пред „България Днес“ Лоренцо шеговито призна надеждите си: „Дано да нямам любовния живот на мама“.

Не е тайна, че драмите в живота на Софка винаги се въртят около мъж. След оплетените и връзки с бащата на Лоренцо и после с доведения му брат Софчето пристана на Гринго с когото се разведоха малко след като се ожениха. Няколко месеца след това отново се събраха.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени