Мега модерно! Андреа и сестрата на Кардашиян с еднакви прически – мятат сини гриви (Гаджето на Кубрат хвърли ръкавицата и към Карлеуша)

https://hotarena.net/laifstail/mega-moderno-andrea-i-sestrata-na-kardashiian-s-ednakvi-pricheski-miatat-sini-grivi HotArena.net
Мега модерно! Андреа и сестрата на Кардашиян с еднакви прически – мятат сини гриви (Гаджето на Кубрат хвърли ръкавицата и към Карлеуша)

Фолк певицата Андреа май ще се окаже звездата, която е най в час с модните тенденции в прическите, узна HotArena.

 

Оказа се, че идеята за синеещата й коса е повлияна не от коя да е звезда, а от сестрата на Ким Кардашиян.

 

Според светските списания - напоследък Клоуи е минала кака си по популярност. Интересът от страна на медиите към нея е станал доста по-значителен, което автоматично я превръщало в най-наблюдаваните жени от други дами, които под лупа следят всяка нейна промяна – в прическата, в стила на обличане.

 

Оказва се, че това съвсем не прави имиджа на Клоуи уникален. Тя също е имала откъде да почерпи вдъхновение и да вземе сметлото решение да боядиса гривата си в синьо.

 

Една друга известна дама – сръбската певица Йелена Карлеуша, първа се е решила на стъпката да оцвети косицата си в толкова щур и нетрадиционен небесен нюанс.

 

Така че родната изпълнителка Андреа знае къде да наднича, за да се вдъхновява за нови промени визията си, така че да бъде хем оригинална и различна, хем в крак с последния писък на модата на запад.

 

Не със същия нюх могат да се похвалят родните дами от светския елит, които често са с абсолютно едни и същи прически. Но чисто като оформление.

 

Не са много онези, обаче, на които стиска да експеиментират цветово.

 

 

10 Коментара

кати

преди 8 години

Ахаххаааа,върнаха ме,поне 20 години назад,когато баба ми,си слагаше синка за коса,и покриваше белите си коси!Получаваше се точно същият ефект! Модерно било,коя ли го е открила.....ахаххаааа!

Коментирай

Ina

преди 8 години

Не се казва "В ЧАС Е", а КОПИРА и то от Jelena Karleusa!! Еб*ати наглата кражба от Тодорка, на една снимка е със същите очила като на Карлеуша.. СМЕШКА!

Коментирай

Сиси

преди 8 години

Ako beshe Alisia s sinq kosa .. Nqmashe da pishe MEGA MODERNO a shteshe da e neshto ot sorta na Alisiq stana za rezil ... Amn ot dwoini standarti ... Sinqta kosa weche ne e na moda ... Rihanna odawna q mahna ..

Коментирай

g

преди 8 години

Абе, и Вие се щракнете малко ,,В ЧАС"!Тове е Кайли Дженър,а не Клоуи!

Коментирай

хм

преди 8 години

Не я защитавам, защото чалга не понасям, но в случая е просто мода....Стига с това "копиране", смешни сте

Коментирай

HotArena,

преди 8 години

ЗАЩО НЕ ПИШЕТЕ КАТО ЗАГЛАВИЕ "ШОК И УЖАС!" БЕЗДАРНАТА ЧАЛГАРКА ТЕОДОРА/ АНДРЕА ИЗКОПИРА НАЙ-НАГЛО КАЙЛИ ДЖЕНАР. НО ЗА ЖАЛОСТ ПРИ НЕЯ НЕЩАТА СА ПРИДОБИЛИ ТРАГИ-КОМИЧЕН ЕФЕКТ! АКО ЕДНАТА Е НЕЖНА И КРАСИВА, НА ТРАВЕСТИТА -АНДРЕА СУРОСИНКАВАТА ОКРАСКА Я ПРАВИ ОЩЕ ПО-ГУРБА И ОЩЕ ПО МЪЖЕСТВЕНА. ТОВА Е ИСТИНСКОТО И ПОДОБАВАЩО ЗА СЛУЧАЯ СЪЧИНЕНИЕ!

Коментирай

kolko ste smeshni

преди 8 години

А за Ася писахте,че е зле и не е в крак с модата,че е смешна и каква ли не със син кичур...Е*и му и двойните стандарти..Нелепи сте и т'ва е..

Коментирай

Бляк

преди 8 години

И трите са много гнусни.

Коментирай

Хайде бе?!

преди 8 години

Нелепа е леля ти Ася - вакарелската "терикатка" с големи амбиции - застаряваща и озлобена женица, станала пословична със своят, граничещ с мания, траги-комичен стремеж да се прави на 20-годишна! Жалка картинка!

Коментирай

това е!

преди 8 години

Нерде Ямбол , нерде Истамбул! Статията за Андреа, ама това обсебеното Алисия пак бълнува. Ха ха ха ааааа. Алисия и без да иска и да се прави си изглежда красива и младолика. А, това, че ти и определи годините е достатъчно доказателство, как изглежда в твоите очи и не само. Да - напълно човек може да и каже 20 годишна.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.