Мегз: Имам човек до себе си, готова съм за семейство

25 Август 2022, 10:38


"След толкова години работа сега съм насочена към себеразвитието си. 10 години за мен нямаше личен живот. Погледът ми не беше обърнат към градене на семейство и други важни неща от живота. Сега съм готова и се чувствам много щастлива."

Това заяви пред „България Днес“ дизайнерката Миглена Каканашева, позната с творческия си псевдоним МЕГЗ.

"Имам човек до себе си и той много ме подкрепя. Това е, което мога да кажа. Сега усещам, че за първи път ме има", откровеничи Каканашева.

Мегз претърпя истинска трансформация. Преди малко повече от година затвори бизнеса си с дрехи, който бе градила над 10 години. Премества се да живее в Дубай и в момента членува в най-голямата йога организация в света, отговаряйки за стратегическото развитие на проектите в Европа.

" 10 години бях популярна с работохолизма си. Сега обръщам внимание на себе си, но си признавам, че брандът ми липсва. За първи път ми се случи да преживея да отида в магазина и да се опитам да се облека с чужд бранд. Не се получи. Затова сега шия дрехите, които нося, на ръка", допълва дизайнерката.

Към днешна дата все още се водят дела за укрити данъци и лихви върху тях за времето, в което Миглена се занимава с производство и търговия на дрехи. Данъчна ревизия на дейността й установила, че дизайнерката разполага с 46 фирми на свое име, като осъществявала фиктивни сделки между тях, за да избегне дължимите налози в размер на 800 хиляди лева.

"Не съм укривала данъци. Държавата разглежда много мои фирми, които са работили като едно - там е точката на конфликт, дали това са пари на едно дружество или на 50.  Водят се много дела, но голяма част от тях са спечелени от моя страна, други все още се водят. Не се чувствам „погната“, институциите си вършат работата“, категорична е МЕГЗ.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ванкоо, ванко
преди 3 месеца
0
100 x 20 = 2000 е същото като 1 х 2000 = 2000 . Дали си укрила от една фирма исканите данъци или от нарочно нароените хиляди мегзи 1,2,3 и 105 , все е престъпление. Язък, че другата мутреса Жени не те нашамари , когато можеше
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди 3 месеца
0
Не ни занимавайте с тази мошеничка,има си държавни органи за това.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени