Мегз: Карбовски не е завел дело срещу мен, но аз и други хора със сигурност ще го съдим!

02 Декември 2020, 10:31


Мартин Карбовски още не е завел дело срещу дизайнерката Мегз, научи HotArena.

Преди няколко седмици Каканашева обвини журналиста, че искал секс от нея и други плеймейтки в замяна на ефирно време в тв предаването си. Карбовски бе категоричен, че ще съди Каканашева и всеки друг който разпространява подобни версии по негов адрес.

„Към момента не съм получила призовка за дело от него, ако пристигне е добре дошла, чакам да видя какво ще се случи", споделя пред „България Днес“ дизайнерката.

Тя също има желание да седи Карбовски и твърди, че е събрала редица доказателства срещу журналиста, които да представи в съда. Част от чатовете Mегз вече показа в социалната мрежа, но твърди, че крие още козове в ръкава си. Делото няма да бъде заведено от само от Мегз, а и от други популярни личности, за които Карбовски разпространявал информации, които не отговарят на истината".

"Няма да коментирам нищо по тема дело, защото това ще му даде някаква информация, но както казах, моето дело няма да е самостоятелно заведено, а с други хора“, разкрива още Mегз.

На страната на дизайнерката са редица плеймейтки.  Две от най-популярните - Михаела Тодорова и Нора Недкова вече взеха страната на Каканашева. "Има и други момичета, които не искат да се шуми около имената им. Не знам дали ще имат смелостта да си признаят за това какво им е говорил и заплашвал", каза още Mегз.

"България Днес“ потърси за коментар и Мартин Карбовски, ала журналистът  не отговаряше на мобилния си телефон.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Антония
Преди 1 година
-1
За какво ще го съди - че той си е поискал, пък тя не му е дала и решила да го изнудва, пък той не се вързал? Да си гледа евтиния полиестер и ДДС измамите, и да не се занимава с неща, които не разбира.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
гг
Преди 1 година
-1
Каканашева щяла да съди човек след като тя е осъдена и има влезла присъда . А и тея плеймейтки половината са проститутки кой ще ги извика за свидетел
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ИВО
Преди 1 година
-6
Мегз е вътрешно влечуго, но това ,което говори за Карбовски е вярно. Още докато беше в Дарик радио си позволяваше разни волности!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
??
Преди 1 година
-3
Карбовски след професионалния опит,който има да допусне без застраховка Каканашева до свои проекти е показателно,колко може да оглупееш дори и много да си живял. Кои ще гоw4ryt4 съдят? Плейлейки,които за пари ще продадат всеки и Каканашева ,която за пиар ще стане ортак със дявола. От Каканашева и сие пари да ти дават да останеш трябва да бягаш!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Айде бе
Преди 1 година
-2
Точно пък тя ,която имаше обвинения заедно о с мъжа й в съда
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени