МЕГЗ направи психологически тест на 8 хиляди души

17 Юни 2020, 10:28


Мегз най-после е решила да разкрие малко повече от психологическите си умения. Припомняме, че дизайнерката е завършила психология в престижен университет в Англия. Досега, обаче, тази ѝ страна винаги е оставала в сянка заради работата ѝ с модата и телевизията и многобройните скандали, които винаги успяваше да забърка около себе си.

 

Вчера Каканашева публикува кратък психологически тест в стори в инстаграма си. Тя сама е създала теста и често го използвала, когато иска да научи малко повече за хората около себе си. На него тя представя на последователите си три снимки и ги моли да изберат една от тях. А после прави психологически анализ на всяка от снимките. Феновете на Мегз останаха доста впечатлени от теста.

 

Днес рано сутринта Мегз сподели резултатите. От тях става ясно, че теста са си направили над 8 хиляди души. Около 6500 души са участвали в директната анкета на дизайнерката. А над 1500 души са отговорили на самите сторита на риалити звездата.  Тестът получи и стотици споделяния в сторита в инстаграм от доволни участници.

 

Публикуваме теста и резултатите от него без редакторска намеса.


 


“Ако и вие като мен още пиете сутрешното си кафе, искам да ви подканя да отделите няколко минути за размисъл върху емоциите си и да направим заедно един кратък тест”.

 

“Разгледайте трите снимки и изберете 1 от тях. Ще се изумите как дори най-простите ежедневни избори, които правим разкриват толкова много за нас. Те са показател за това къде се намираме в момента в живота си, за какво мечтаем и от какво имаме нужда. И когато се научим да разбираме това, ще бъдем в контрол на живота си”.

 

Ако сте избрали Снимка 1:

“Тогава най-вероятно сте в етап от живота си, в който търсите признание, доказване, професионално развитие. Да покорявате върхове и да има хора, които да ви слушат, да ви се подчиняват и които да искат да вървят по вашите стъпки. Обикновено хората, които са в този етап на постигане са съсредоточени, целеустремени, знаят какво  искат и как да го постигат. Това е страхотен етап от живота ни, защото човек не може да се грижи за някой друг или да върви редом до някой друг, ако първо не е поставил основите на собствените си цели. Единственото негативно в този етап на живота е, че често хората, които се задържат по-дълго в него, губят представа колко важни са взаймоотношенията с другите. Престават да обръщат внимание на семейството си, на хората около тях или просто никога не създават такива”.

 

Ако сте избрали Снимка 2:

“Най-вероятно сте в етап от живота си, в който сте съсредоточени върху изграждането на връзка с партньор, върху намирането на партньор. Или намирате това за изключително важно и ценно или пък много ви липсва. Това са хора, за които е важно някой да ги държи за ръката, да вървят заедно с някого по пътя си, да обсъждат идеи. И въобще, да имат някого до себе си и споделеност във всичко, което правят. Това е картинката, която съм избрала и аз. Според мен всички постижения в живота в един момент започват да губят смисъл - ако няма с кого да ги споделиш.”

 

Ако сте избрали Снимка 3:

“Последната картинка е картинката на грижата. Ако сте в етап от живота си, в който искате да създавате семейство, или вече имате такова и сте посветени на грижата за децата. Или обратното - ако сте в етап, в който искате и имате нужда някой да се грижи за вас. Тази картинка, обаче, точно като първата, може да доведе до крайности. Много често хората, особено жените, когато имат деца, забравят за своето личностно развитие. Забравят, че освен майки те са и личности и освен грижата за семейството и другите, могат да полагат такава и за себе си. А ако сте в етап, в който имате крещяща нужда някой да се грижи за вас - тогава също вашата грижа към вас самите е най-добрият балансьор, което също е препратка към първата картинка”.

 

“И може би най-важното, което трябва да кажем е, че никоя картинка сама по себе си не е достатъчна. Те са взаимносвързани и човек трябва да се стреми към баланс във всички тях”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Реална личност
преди 2 години
-2
Много кофти, че коментиращите по тази статия използват чужди самоличности в буквалния смисъл. Конституция на РБ и Наказателен Кодекс могат да проговорят по грозния начин. Сложете спирачки на интрижките си. На някои от реалните личности, чийто имена се използват вече им е ясно кой стои зад това.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
уау
преди 2 години
-14
мета колко мн хрйтъри има и не мога да повярвам. Мегз е успяла, млада, красива. Абсолютен пример за младите. Къде сте тръгнали да говорите за нея ксто и на малкия пръст не може да ѝ стъпите
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
George1
преди 2 години
-1
Тая циганка пак е забравила да си пие хапчетата.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Д.М.
преди 2 години
-18
теста е много интересен, а Меги определено знае как да буди и задържа внимание. Мен винаги ме мотивира.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Наблюдателна
преди 2 години
-3
Що, не си е избърсала носа преди да се снима?!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hhhhhhhh
преди 2 години
-2
Това остана - да се навъдят всички нискоинтелигентни фенове на Каканаша и да ни разказват за великия тест - тези тестове ги има във фейсбук от 1000 години. Който не е имал свободно време, не ги е направил. Мухахахаха. Сигурно Каканаша е ходил да снима и лъвовете. Муахаххахахахахаха
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
от Пловдив
преди 2 години
-4
Напишете във фейсбук Надя Делева и ще я видиш. Жена на средна възраст с черна коса - изглежда скромна, но явно яко е хлътнала по Рончев. От любов жените правят много глупости. Да се излагаш така да пишеш коментари под подобни статии, че и да се оправдаваш кой си - много тъжно. И лекар да си и адвокат и за двете професии е потресаващо подобно поведение.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
768
преди 2 години
-4
хахахах не мога - коя е тая Надя Делева, явно има голяма драма там. Медиите не спете. Пишете за тестове, а вижте какви клюки има тук. Те коментарите са по интересни от статията. Лекарки, адвокатки, психоложки всеки иска тоя Рончев хахахах Ако на всички дава колкото даде на Мегз и аз ще го поискам
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хоп троп
преди 2 години
-2
offff dokoga shte ni zanimavate. Testa e qk, no mi pisna vsqka tema da prerastva v lychniq jivot na Megz. A toq Ronchev mi e protiven manipulator
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До Миглена Петкова
преди 2 години
-5
Объркала си проекциета!! Не атакувай иначемислищете ,а помагай на Каканашева! Ако кажат,че си лека жена,ти не можеш да докажеш ,че никога дори в съня си не си била такава!! Аз съм НАДЯ ДЕЛЧЕВА.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени