Мегз: Не вярвам, че Карбовски ще ме съди! Той си знае как се е държал и какво е правил с мен и други момичета!

07 Февруари 2021, 10:00


Миглена Каканашева никога не е пестила откровенията си пред „Уикенд”. Щедра на сензационни признания дамата от Раковски е и в настоящата си изповед, в която една от основните теми е сексскандалът й с Мартин Карбовски. В края на 2020-а Мегз обвини водещия, че поискал интимна близост с нея в замяна на ефир, а после предаването му беше свалено от Би Ти Ви.

Тези дни нашумялата дизайнерка и звезда от „ВИП Брадър”, „Къртицата” и „Черешката на тортата” разкри за читателите ни дали има нов човек до себе си сред раздялата с бизнесмена Румен Рончев и какви са сега приоритетите й в живота. От нея научихме и любопитни подробности за актуалното й съдружие с фолк изпълнителя Галин – съвместният им моден бранд „I-AM”.

- Мегз, добре ли започна за вас новата година?
- В особен период от живота ми съм. Най-важен приоритет съм си самата аз. Нито една работа, кауза или човек в момента не поставям преди себе си. Ангажирана съм с това да се развивам като личност - духовно. Знайно е, че съм работохоличка и никога преди работата ми не е оставала на заден план.

- Закрихте бранда „Меgz”. Защо?
- Дълго време го обмислях. Решението да приключа взех още през лятото. „Меgz” беше най-важното в живота ми, нещото, за което съществувах. На 22 януари се навършиха 10 години, откакто основах бранда. Раздялата с него ми бе важна чисто психологически, реших да започна на чисто. Усетих, че съм променена и „Меgz” трябваше да остане в миналото ми. В момента искам да давам на себе си, не на всеки друг. Смятам поне година да си почивам добре.

- Ще се оттеглите ли от бизнеса с дрехи след закриването на „Меgz”?
- Не. Още в края на миналата година създадохме нов бранд с фолк изпълнителя Галин. Толкова добре тръгна той, че направо не мога да повярвам. Има огромен интерес към дрехите ни. Благодаря за успеха на Господ и на всички хора, с които работим. Сред причините да се развива толкова добре линията ни е и популярността на Галин, и моят 10-годишен опит в тази сфера. Имахме буквално блестящ летящ старт. Често изкарваме нови модели. Успоредно с това работя и по няколко други проекта. Надявам се единият, който също е свързан с дрехи и мода, да стартира преди 8 март. През май пък планирам да е началото на моя психологичен проект. Имам с какво да се занимавам.

- Равноправни партньори ли сте с Галин?
- 50 на 50 са процентите ни. Шием дрехите в цеха, в който правех и дрехите за „Меgz”. С Галин имаме планове и за тв проект, но е много рано да се говори за него сега. Към момента нямам телевизионни изяви. Искам да развивам себе си духовно и да прилагам онова, което съм научила през годините.

- Наскоро бяхте на почивка в Дубай. Успяхте ли да се заредите добре там?
- Да, изключително добре си починах тези 8 дни. Това беше първата ми почивка, в която не съм мислила изобщо за работа. В миналото дори е имало моменти, когато съм изпитвала вина, че съм си позволявала да излизам във ваканция. На 28 януари заминавам отново за Дубай за пълноценен отдих.

- Спортувате ли?
- Продължавам да спортувам много активно. От известно време съм в период, в който непрекъснато съм гладна. Смених цялостно визията си, начина, по който изглеждах. Престанах да съм онова кльощаво, слабичко и като ударено от живота момиче, станах хубава жена с прекрасни форми. На мен сега и лицето ми, излъчването ми, е различно. Начинът ми на говорене - също. Промяната дойде някак цялостно и много осъзнато. Харесвам се такава, каквато съм в момента. Отдавна не съм правила никакви хирургични корекции по себе си и засега не планувам нови. Цъфнат ли по лицето ми бръчки, ще го мисля.

- Появи ли се мъж в живота ви?
- Не. Сама съм от доста време, от година. Разделих се с бившия ми Румен в началото на 2020-а. Сега съм в период, в който ми е хубаво да общувам със себе си, да давам на самата мен, да развивам връзката със себе си. Сигурна съм, че когато се появи подходящият мъж, ще го позная.

- Знаете ли, какво се случва с бившия ви Румен Рончев? Той беше арестуван преди време за наркотрафик от турските власти...
- Дано да е добре. Нищо не знам за него.

- Обвинихте тв водещия Мартин Карбовски, че ви е изнудвал сексуално. Очаквахте ли Би Ти Ви да свали от екран предаването му „Втори план”?
- Не съм се замисляла по темата... Смятам, че ако медия като Би Ти Ви вземе такова решение, то то е свързано с много фактори. Една от причините Карбовски да се обърне към мен, за да работим заедно, беше, че предаването му имаше нужда от нов живот и посока. Риалити експериментите „Богат-беден”, които бяхме започнали да правим, бяха най-гледаните и коментираните.

- Защо Карбовски разкара експеримента „Богат-беден” от „Втори план”?
- Той не го е разкарал. „Богат-беден” се излъчи. Споделих за случилото се в интернет. Не ми се иска сега отново да се връщам към тази емоция, защото би изглеждало така, сякаш тръгвам да се обяснявам.

- Карбовски се закани да ви съди заради обвиненията ви към него...
- До момента това не се е случило и не смятам, че ще ме съди. Той много добре знае как се е държал и какво е правил не само с мен, но и с други момичета.

- Обижда ли ви това, което той написа за вас след разрастването на скандала - че бил подценил психичните ви проблеми?
- Не. Човек сам решава дали да допусне обидата. Как да ме засегнат думите на някой, който до вчера е хвалел таланта ми и ме е поканил да му бъда ководещ?  Дълго време мълчах за случилото се, защото смятах, че с експериментите „Богат-беден” можем да дадем много на хората. В един момент обаче си казах „Майната му, отказвам се от това! Не мога! Колко още трябва да изтърпя?!”.

- Съжалявате ли все пак на моменти, че сложихте край на мълчанието?
- Не. Изобщо не съжалявам, че дадох гласност. Смятам, че за тези проблеми е добре да се говори на висок глас. Нека хората да разберат, че не бива да се мълчи при подобно отношение. Някой като мен трябваше да алармира, та и останалите, попаднали в същата ситуация, да се освободят от страховете си.

- Случвало ли се е и друг да ви изнудва за секс?
- Не. Нормално е, когато мъж види красива жена и я хареса, да поиска да стане по-близък с нея, а ако тя откаже, пътищата им се разделят. Разликата в случая с Карбовски беше, че той злоупотребяваше с властта, която имаше в телевизията – намеквайки и казвайки, че не направиш ли това, което той иска, рубриката просто спира. Тоест ако той беше един обикновен Мартин, поискал да прави секс с мен, нямаше да е проблем. Проблемът идва от злоупотребата с власт и положение.

- Имаше коментари, че с разпалването на скандала търсите медийна популярност на гърба на Мартин Карбовски…
- Често отправят към мен тази критика. Всеки може да казва, каквото иска, а истината е, че аз просто съм човек, който прави нещата, в които вярва. Важно ми е да бъда на чисто със самата мен. Вярвам в себе си. Така привличам положителната карма и ми се случват хубави неща в живота.

- Ако се срещнете случайно с Карбовски, как ще реагирате?
- Не мога да знам. Ако това се случи, ще усетя отвътре как ще реагирам.

- Не бяхте ли все пак прекалено крайна, като написахте за Карбовски, че е гнил отвътре, че често е пиян и дрогиран?
- Споделила съм това, каквото съм видяла. Не искам да се връщам назад... Аз винаги заявявам онова, което мисля. За съжаление не винаги зад големия талант стои добър човек. Казвам това, защото смятам Карбовски за изключително талантлив човек.

- Притеснявате ли се, че скандалът ви с Карбовски може да превърне Би Ти Ви в завинаги затворена страница за вас?
- Не мисля, че Би Ти Ви е затворена за мен. Аз съм човек с интересни идеи, а и навсякъде, където съм работила, съм била абсолютно коректна.

- Как са близките ви?
- Щастливи са. Аз като се успокоих, и близките ми са доволни. В първите години имаше изключително много работа и напрежение. Сега всичко си върви и е добре. Пътувам често по маршрута София – Пловдив - Раковски. Наумила съм си обаче, че вече ще излизам редовно извън България на почивки, за да зареждам батериите.
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
айайа
Преди 1 година
-1
Карбовски наистина е гнил човек с черна , мръсна на страна на характера. Да не забравяме , че е пиар на Радев и Деса , все долни и лоши хора.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
Преди 1 година
-1
Не занимавайте аудиторията с глупости.Никой не се интересува от тази.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фигаро
Преди 1 година
-1
Каканашарена, много се радвам, че най-накрая пуснахте статия за Каканаша. След като вече няколко дни нямаше репортажи и весели случки от Дубай и Карлуково се бях притеснил, дали вас или Каканаша не ви е треснала някаква чума или корона. Що се отнася до слабичкия Карбовски. Правилно казва Каканаша. че Кралабовски няма никакъв шанс срещу нея в съда. Каканашът знае от собствен опит, че тя може да прави всичко и че него съдия или прокурор не го хващат...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
?? Продължение....
Преди 1 година
-1
Ще пътувала по-често в чужбина??? Ами само от шиене на гащи няма как да стане. Или имаш спонсор паралия,или те поръчва такъв. И заминаваш за Дубай. Да се легализира проституцията.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
??
Преди 1 година
-1
Каканашева,може да дава интервюта нон-стоп. Въобразила си е ,че е гранд дама,следствие от психологичните си проблеми. Когато в детството/а и до пластичните операции/ е живяла като грозно комплексирано същество дори и времето не е в състояние да заличи смачканото и самочувствие. Да се напъваш да "растеш"духовно,и да си блъскаш силикон,филъри ,козметични корекции означава ,че не знаеш коя си?? Карбовски няма да те съди,нито ти него,защото двамата си платихте сметките,и си направихте пиар. Животът толкова е пресовал Каканашева,че нейните лицемерие,двуличност,позьорство,психологичен дисбаланс,са основните и жизнени показатели. Без тях не може да живее. Щастие е това,че няма в обкръжението ми подобни жалки същества като Каканашева. И залъгвай само собствената си лукавост,че парите ти са само от шев и кройка!! Ние трева не пасем!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фифи
Преди 1 година
-1
Тази нещо се е объркала думи като дама, красива, успяла, свястна и още не могат да бъдат описание на подобна гняс с психично разтройство. Полъга доста хора включително и женен мъж. Тази селяндура се навираше навсякъде сред хора и ги провокираше, но по умните като Карбовски не се подават на подобни помиарски изпълнения. Тази е срам за родината и жените и не трябва да се размножава
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Милейди
Преди 1 година
-2
Нагла, себична, арогантна, егоцентеична... Не разбирам въпросната за какво претендира? Знаел си бил Карбовски какво е правил с нея и с другите момичета?! Защо все вие разголените и напомпаните със силикон до ушите се оплаквате от сексуално насилие, че мъжете не ви уважавали, че ви биели, че ви псували и не знам си още какво?! Погледнете се как изглеждате и как се държите- външен вид на най-долна проститутка от Лъвов мост, а отвътре кухи като изгнил орех! За поведението ви и дума не може да става- невъзпитани, по-цинични и от мъжете в някои отношения, вулгарни, разпасани, разюздани, аморални, саркастични, грубовати и мога така да изброявам до утре, обаче, за съжаление нищо няма да ви влезе на теб и на останалите "невинни" момиченца в празните кратуни! И тук не говорим за онези мъже насилници с някакви вродени или придобити с времето психически отклонения, алкохолици, наркомани и т.н.- в този случай всяка жена може да попадне на такъв, никоя не е застрахована на 100%! Но тук говорим за някакви..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени