Мегз се похвали с ново жилище

1907
10 Юли 2021, 17:00


"Нов дом", гласи надпис под видео на Миглена Каканашева – Мегз в Instagram.

От кадрите става ясно, че основният цвят в интериора е белият. Помещенията са с прави изчистени линии- отговарящи на вкусовете на МЕГЗ. С подобни дизайнерски решения се отличаваха и магазините на дизайнерката. Преди броени дни тя окончателно се отказа от бизнеса си, закривайки всичките фирми, припомня Телеграф.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
*****
преди 3 седмици
0
Закрива, за да не връща пари на кредитори и да не плаща данъци. Никой не закрива печеливщ бизнес. А и тя никога не е била бизнес дама, а само една тарикатка, която знае как да подмамва наивниците. Около нея е само въздух без никаква субстанция. Всичко, което излиза от нея е фалшиво и преднамерено и с две основни цели - да си храни маниашкото его и да изкара някой лев за измисления си лайфстайл.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
е
преди 3 седмици
0
Преди месец тръбеше, че вече ще живее в Дубай и ще си движи "империята" от там. Ето я днес обратно в БГ, настаняваща се в ново жилище, обличаща се в носии и правеща ритуали и закриваща бизнеса си ....Хм...нещо и става. Освен да се занимава и отдаде на телевизия от есента примерно....другите анализи не звучат здравословно.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени