Мелиса и Емили: Заплашват ни със смърт!

16 Февруари 2022, 12:06


Бившият културист Тихомир Рангелов, един от участниците във "Фермата", наскоро се завърна от романтичен воаяж в Лондон, разбра "България Днес". Очаквано, някогашният мускулест мъжага, превърнал се в нежната Мелиса, се е разхождал край Темза, прегърнал своята любима Емили.

Когато се завърнали в родината обаче, двете бивши момчета не били посрещнати с цветя за Свети Валентин, а с люти закани и клетви в социалните мрежи.
"Гнусни, мазни, мръсни п...руги. Да умрете дано. Природни недоразумения. Долни мангали. COVID да ви хване и двамата и да ви погуби дано барабар с всички познати. Лапайте си ч...ките и се махайте от този свят. Светът няма място за помияри", написал е на профила на Мелиса във Фейсбук неизвестен "традиционалист" с женски прякор.

"Някои мои познати ме помолиха да сваля този пост от профила си, но аз реших да го оставя. Не за да стресирам и другите хора като нас, а за да се види, че неприемането на различните може да придобие много груби и вулгарни форми, а оттам до физическата разправа разстоянието е съвсем малко", казва Мелиса. Като бивш културист той знае как да защити себе си и крехката си 20-годишна любима, но двамата внимават, доколкото е възможно.

"Не треперим от страх, но всичко това е много грозно и първобитно", каза още Мелиса.

С Емили предполагат, че тази "реч на омразата" е свързана с участието им в скорошния пърформанс на художника Михаил Вучков, който едни заклеймиха като профанация, а други приветстваха като атракция. Равнодушни обаче нямаше.

Навръх юбилея на класика на четката Владимир Димитров - Майстора Вучков представи негови картини с монтирани на мястото на лицата на христоматийните мадони от Кюстендилския край образите на съвременни български трансмъже. Мелиса беше едно от лицата на акцията и със сигурност това е отпушило "свещения гняв" на анонимния бабаит.

 

Бабаити изригнаха срещу Мелиса след участието и в акцията с картините на Майстора

Бабаити изригнаха срещу Мелиса след участието и в акцията с картините на Майстора

П
опулярните джендъри са готови не само за отпор, но и за шоу. Атрактивните ексмъже притежават таланта да превръщат в шоу не само нещата от живота, но и да го пренасят на малкия екран. Първо за "България Днес" Мелиса довери, че съвсем скоро с Емили ще си партнират като водещи на шоу по голяма БГ телевизия.

"Ще водим влюбени двойки на пътешествия по света и ще бъдем заедно навсякъде - от сутрин до вечер", сподели бившият културист.
За да са във форма, и той, и Емили са на специален хранителен режим, защото приемат хормони. Мелиса продължава да е фитнес инструктор, макар и вече не в собствен салон, а Емили обръща внимание на красотата си и на срещите със себеподобни.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Галин Маринов
преди 11 месеца
-1
Мамка ви дееба педераска
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Пляки
преди 11 месеца
-1
Кво са тия грозни уроди
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Добре са го решили
преди 11 месеца
-2
Ами да дерзаят! Никой няма да ги спре!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ай сиктер
преди 11 месеца
-1
...уроди...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени