Менторът на Мария Бакалова преживял нещастна любов в Лондон

1018
17 Февруари 2021, 16:00


Актьорът Юлиан Костов - менторът на българската сензация в Холивуд Мария Бакалова, все още не е срещнал голямата си любов, узна HotArena.


Не крие, че като тийнейджър е имал вредния навик да идеализира избраничките си, които дори не подозират, че са обект на емоциите му. Пак тогава се страхува, че не е достатъчно атрактивен за съученичките си. Още повече, че момчетата от класа се заяждат с него и за известно време той се свива в черупката си. Когато се отърсва от тормоза осъзнава, че момичетата се впечатляват от него тъкмо защото няма общо с масовката. А за Юлиан любовта винаги е била с водещо значение. 


Докато е студент по мениджмънт в Холандия, Костов изпада в депресия - само зубрене, допълнителна работа в супермаркет и никакви момичета. Точно в този период, нахъсан от филмите, които гледа, решава да се пробва като актьор. Мести се в Англия и завършва университета в Кардиф, за да не разочарова майка си и баща си. Установява се в Лондон и отива на кастинг в Нациналния младежки театър - от 5000 избират 250 и той е между тях. Записва се на актьорски курсове и се влюбва, но младата дама заминава за Швейцария - така започва онлайн романсът, в който Юлиан се впуска, въпреки, че дори не е целунал музата си. 


Не след дълго тя го избира пред човека, с който живее, и се връща в Лондон. Госпожицата няма работа, но за него е без значение. Между репетициите и първите участия в късометражи, Юлиан прави всичко за нея - от миенето на чинии и готвенето вкъщи до търсенето на работа за нея. Тя обаче не успява да оцени кавалерството и перфектното му домашно възпитание и огънят между тях угасва само след няколко месеца. През това време той остава без ангажименти и чак след половин година пробива на прослушване за "Централа Берлин". 


През 2019 илиза с известна певица - католичка без опит в сантименталните сюжети, която държи ухажванията да продължават до безкрайност. В един момент Костов я целува и тя му праща смс, че нещата между тях се развивали твърде бързо. Последната му приятелка е от Иран, но заради постоянните му пътувания и проекти, връзката им е отворена, пише ГалерияКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди 5 месеца
0
Много хубав мъж.Прилича на младият Робърт Де Ниро.Любопитно ми е да го гледам в български филм вместо фъфлека Башар Рахал и разни рецитиращи дървета.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени