Михаела от „Хелс Китчън“ прави пици за бедните

15 Април 2020, 17:00


Една от най-лютите и устати участнички в „Хелс китчън“, Михаела Кокинова, вече е извън шоуто и се е отдала на благотворителност, научи „Галерия“. Талантливата готвачка има собствен ресторант в Поморие, който обаче е затворен вече повече от месец заради коронавируса.

 

Известно време заведението обслужвало клиентите си по телефона и извършвало доставка по домовете, но откакто Михаела напуснала „Кухнята на Ада“, ресторантът изцяло хлопна кепенците по нейно нареждане.

 

24-годишната кулинарка решила да готви единствено за крайно нуждаещи се хора, на които да им се доставя безплатно храна до домовете. „Не е срамно да поискаш помощ. Не е срамно да бъдеш човек. Нека помогнем“, апелира Михаела към хората в нужда.

 

Заведението й доставя пици до домовете на бедни възрастни хора и вече доста са се възползвали от благотворителната кауза, щастлива е Кокинова.

 

Михаела определено изненада феновете си с този жест. В „Хелс китчън“ младата готвачка се представя в по-различна светлина – тя винаги в основата на кавгите в женския отбор. „Хрисима“ е последното определение, което биха й дали зрителите на предаването. Оказва се обаче, че извън шоуто, Михаела е коренно различен човек. Освен да има собствено кулинарно предаване, тя мечтае за семейство и деца.

 

С приятеля й Калоян са заедно от 4 години и той я подкрепя във всяко едно начинание. Именно той я подтикнал да участва в „Хелс китчън“, а докато била вътре, управлявал бизнеса й.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени