Михаил Билалов: Няма да участвам във „Фермата”

11 Август 2019, 12:00


Михаил Билалов категорично отрече слуховете, че ще участва в новия сезон на „Фермата". Новината бе тиражирана през седмицата от някои сайтове. Оказа се менте.

„Не съм получавал покана от това предаване, защото продуцентите добре знаят, че няма да я приема. Имам категорична позиция, която е известна - не участвам в риалити програми. Учудвам се, че така безкритично се тиражира нещо напълно невярно, което лесно може да бъде проверено с едно телефонно обаждане, както правите вие. Имам доста ангажименти и не мога да се занимавам с глупости", обясни Билалов пред популярния сайт Lupa.bg.

Най-вероятно пускането на слухове за „звездни участници" е част от рекламната стратегия на „Фермата". Така преди години в медиите излезе абсурдната новина, че в един от сезоните ще участва... първата дама Десислава Радева.

Билалов не пожела да отговори на въпроса дали ще продължи съществуването на „Стани богат". Както вече писахме, през септември и октомври ще бъдат излъчени предварително заснети епизоди на хитовата викторина.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени