Михаил Билалов пише песни за Камелия

17 Февруари 2021, 14:03


Попфолк певицата Камелия ще дебютира през пролетта в игралното кино.  Звездата има малка, но ключова роля в новия филм на един от най-утвърдените режисьори Виктор Божинов "Голата истина за група " Жигули",  пише в новия си брой вестник „Галерия“.

Звездата ще играе себе си, защото ще се превъплъти в образа на фолк певица. Ще си партнират с Михаил Билалов. Неговият герой Фори е музикант и бивш лидер на рок група “Жигули“, която е на върха на славата си през 80-те. С времето вкусовете на публиката се променят, а музикантите потъват в забвение. Всеки от тях поема по свой собствен път. Неочаквано телефонно обаждане ги мотивира да забравят враждите и да се съберат отново. 

Лидерът на „Жигули“ след настъпване на демокрацията започва работа в попфолк индустрията и така се запознава с Камелия. Билалов композира песни за нея и покорно се съобразя с всичките й  желание. В останалите роли зрителите ще видят Димитър Рачков, Лилия Маравиля, Филип Аврамов , Август Попов,Параскева Джукелова и др. Очаква се продукцията да бъде пусната по кината въпреки пандемията. Точната дата ще бъде обявена през април. 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени