Михаил Билалов се развежда заради Яна Маринова във „Връзки“ (Още за новия сезон)

04 Февруари 2016, 12:06


 

“Връзки“ се завръща с развод и грандиозен скандал. Михаил Билалов /Тони/ се развежда с жена си Лилия Маравиля, научавайки за нейната изневяра, а тя от своя страна е шокирана да научи за грандиозната му измама с терапевтката Ясмина /Яна Маринова/, научи HotArena.

 

В новия сезон на първата българска градска комедия, екранният Тони се възстановява от катастрофата, която преживя. Той също така научава за изневярата на жена си и й иска развод.

Следва невероятна комедия от грешки, по време на която героинята на Лилия Маравиля разкрива аферата на мъжа си с Яна Маринова. И във войната за семейната чест се включват бивши и настоящи любовници, деца, родители, родители на родителите, адвокати, приятели и врагове.

 

Иначе казано – комедията ще бъде наистина пълна, пише „България днес“.

 

Режисьорът Виктор Божинов разкрива, че в новия епизод на „Връзки“ ще бъдат засегнат темите за стойностите на брака, безсмислието му, изневярата, секса, компромиса, отчуждението и преоткриването. „И всичко това с една цел – търсенето на идеалния партньор. Зрителите отново ще станат свидетели на напрегнатите отношения в едно нормално семейство“, издава подробности той.

 

 

Освен триото Билалов, Маравиля, Маринова, в лентата ще участват още Анета Сотирова, Валери Йорданов, Анжела Недялкова, Николай Ишков и Лорина Камбурова. Екипът обещава да включи и още звезди, които обаче ще изиграят самите себе си в лентата.

Лентата стартира през април, като ще върви едновременно по телевизиите на почти всички балкански държави -  България, Сърбия, Хърватия, Словения, Македония, Босна и Херцеговина, Черна Гора, Косово и Албания.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени