Милена Славова изплува с Книгата в „Маскираният певец” (Само Азис я позна)

02 Октомври 2020, 15:00


Най-голямата бунтарка на родния соц и на прехода изплува от сенките на миналото в шоуто „Маскираният певец” на Нова тв. Това е Милена Славова. Именно тя се крие в костюма на Книгата и това се доказва от серия улики, излъчени в предаването.


Още след първото си появяване под маската на Книгата, Милена накара много зрителите да мислят, че в костюма не се крие певица, а актриса. Причината – тя не се справи много добре с изпълнението на една от най-известните песни на „Роксет”, с която се яви в шоуто.

 

Но не защото не може да пее, а просто защото това не е стилът, в който звездата обичайно се изявява. След второто й излизане на сцената обаче, което беше миналата събота, вече няма никакво съмнение, че именно емблемата на прехода се крие в робата на Книгата. Освен че гласът няма как да бъде сбъркан, има и редица улики, които водят именно към непримиримата пънкарка от 80-те. Във визитката й се подчертава, че обича пакостите и не може без дивотии, което е нещо, характерно за Милена.

 

Много по-силен знак обаче е изречението „Като малка книжка е била заобиколена от релси. Сигурно затова е намразила коловозите и винаги е била извън разписанията”. Знае се, че рокаджийката бяга от коловозите още от тийнейджърска възраст, ако не и от по-рано.


Какви са обаче релсите, за които се споменава в предаването? Тя израснала край жп линия. Това разказва самата Милена в интервю за столичен вестник от преди 5 години, пише „Уикенд“.

 

„Аз съм родена в другия край на „Лозенец”, при басейна „Спартак” и това беше края на София тогава. Нашият блок беше последен и нататък имаше само криви къщи. Сега където е НДК, беше краят на цивилизацията. Имаше гори и храсталаци. Диво беше. Минаваше влак, който зареждаше зеленчуковата борса и идваше отвреме-навреме. Играехме по релсите. С прашки също, аз си я направих сама. Биехме мухи с прашката, играехме футбол”, спомня си изпълнителката.


Историята с мухите подсказва и защо във визитката на Книгата се споменава, че някога е била „нещо като Храбрия шивач”. Героят от приказката на братя Грим убива седем мухи наведнъж. Освен това в уликите се споменава, че Книгата е израснала в семейство, „в което винаги са си правили сметката”. Семейството на Милена не е било от богатите. Като малка певицата не е имала грамофон – това било твърде скъпо удоволствие. Вкъщи имали само радио.


Във видео визитката на Книгата има и много други препратки към биографията на певицата. Това са старите, излезли от употреба автомобили, край които тя минава, бюстът на Сталин и портретът на Тодор Живков, грамофонните плочи от времето на соца и т.н. Именно заради дългата и богата история на Милена се казва, че „Книгата е събрала много истории”.

 

Освен това се смята за „щастлива книга” и „има още много страници за писане”. Очевидно звездата смята да продължава да създава нови песни и да прави концерти. Именно това са страниците, които се надява да напише занапред.


При всички тези улики е странно, че сред хората, които гледат шоуто, все още има такива, които смятат, че в костюма може да се крие Маргарита Хранова. Това беше предположение и на двама души от детективския панел миналата събота – Алекс Раева и Ники Сотиров. Според Владо Пенев пък Книгата е Хилда Казасян. Единствено Азис разчете правилно всички улики и каза, че в костюма е Милена Славова

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
отто
преди 2 години
0
Много нагла и всеядна жена. А и не може да пе , но при комунизма я натрапиха , за да се каже , че има нещо по различно от естрадата.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мартин
преди 2 години
0
Големи сте фантазьори. Все изплуват като риби, а накрая съвсем други щуки ще се окажат.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени