Милена Славова тъне в траур заради майка си

29 Юни 2018, 11:09



Рок дивата Милена Славова потъна в траур. Изпълнителката на „Неам нерви” сподели мъката си с прочувствен пост в социалните мрежи, научи HotArena.



„Мама почина преди 10 дни. Сърцето й просто спря отведнъж. Мъката ми е огромна. Вече съм пълен сирак и добре, че са музиката, дъщеря ми и приятелите, та да ме крепят, иначе направо не знам”, споделя първата дама на българския рок.


Нейната майка живя до 88-годишна възраст, като в последните няколко години се бореше с различни заболявания. Милена неведнъж е споделяла, че са й обърквали многократно диагнозите, заради което си е патила и от грешно лечение.



„През зимата на 2017-та здравето на майка ми се позакрепи, а до подобрение се стигна, след като сменихме лекарката й. Майка ми страдаше от диабет, но нейната ендокриноложка не й е обръщала внимание.


Оказа се, че предписаните й лекарства я предозират с инсулин. В един момент на мама й стана много зле, наложи се дори да я закарам в болница. После й сменихме докторката и в момента цъфти. Дори е подмладена”, споделя Милена през март тази година.


За съжаление състоянието й се подобрява само временно, а преди дни възрастната жена си отива. Певицата е съкрушена и не крие мъката си в социалните мрежи, пише „Телеграф”.


Тя споделя възмущението си и от здравната система.


Канят я прегледи, когато навън е 40 градуса. Пред кабинета чака с часове. Това не е нещо, което един 85-годишен човек може да приеме с лека ръка”, споделят запознати.
„Това е начин на работа, присъщ на Третия свят, а ние претендираме, че сме европейци. И ако не сме ние да й помагаме, с каквото можем, да я караме, тя е обречена.
Пълен геноцид! И това е заради всички крадци в правителството, които докараха до тук ситуацията”, възмущава се Милена.


През годините изпълнителката на няколко пъти предлага на майка си да се премести при нея в Англия.


„Много пъти я молих, но тя не искаше да дойде. Там щеше да е по-добре, защото не стига, че ще й ходят на крака, но и лекарствата ще са й безплатни. А на нея само те за месец са й близо 180 лв. На мен само за подписите, които трябва да събера от различни доктори, ми отива времето.


Веднъж ми се случи три пъти да се връщам при един доктор, защото обърква документите. Ами, ако аз нямам кола или не съм аз да отида и да свърша всичко това, майка ми няма как физически да го направи!”, споделя Славова.


А днес бюрокрацията, която описва, уви се движи с все същия темп.



Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени