Милица Гладнишка бойкотира шеф Манчев: Няма да готвя тъпото кисело зеле

24 Януари 2021, 17:17


Вечно усмихнатата Милица Гладнишка откри новия сезон на „Черешката на тортата” на 18 януари, но вдигна кръвното на кулинарното гуру шеф Иван Манчев. Колоритната пееща актриса категорично отказа да изпълни задължителната за всеки участник задача. Тази седмица тя бе да сготви кисело зеле.

„Манчев, ако трябва ще ти пея под прозореца само и само да не готвя тъпото кисело зеле. Наистина, нищо не можах да измисля с това кисело зеле, ако искаш ти ме накажи”, заяви актрисата. Шеф Манчев изпадна в шок и заяви, че за толкова години нито един участник не е отказвал да изпълни негова задача. „Не те карам да колиш агне, а да готвиш кисело зеле”, ядоса се кулинарният спец.

За да не нарушава регламента на предаването, Милица сложи на масата пред гостите си кисело зеле, но без да го е готвила. Въпреки бойкота й, шеф Манчев не поряза Милица в оценката си и й даде оценка 7. Заради забавната и приятна вечеря гостите й гласуваха с максималните десятки.

Вечерята на Милица бе сред най-забавните в кулинарното шоу, въпреки че натъжи гостите си с признанието, че наскоро е изгубила близки хора. Миналата година певицата бе разтърсена от огромни лични трагедии. Усмихнатата актриса погребала и майка си, и баба си в рамките на няколко месеца и попаднала в черна дупка, от която я спасила единствено работата й.

„Много ми беше трудно, но нямах сили да се самоубия. Баба ми Милица почина в деня, в който ми съобщиха, че майка ми е в последна фаза на рака и й остават едва от 6 до 8 месеца живот”, призна звездата на култовия сериал „Етажна собственост”. Майка й Виолета отказала да се подложи на мъчителните процедури по химиотерапия и живяла само още 8 месеца. До последния си миг била отпимистка и успокоявала дъщеря си, че ще се оправи. Накрая си отишла с усмивка на лице, въпреки мъките, които изпитвала.
Възрастната жена, на която била кръстена, преживяла Втората световна война, погребала две деца, драматичен развод и дори заливане с киселина. Старицата преминала и през няколко операции – нямала пръст, гърда, жлъчка и бъбрек.

Въпреки това прехвърлилата 90-те баба на актрисата имала ум като бръснач, притежавала уникално чувство за хумор и много знания. Не само помнела като компютър, но и смятала като калкулатор. Именно от нея Милица наследила веселяшкия й и купонджийски нрав и онази особена любов към живота. Женското царство в дома им опустяло, когато се наложило да приспят кучето Бела, което Милица спасила от прелитаща кола и отглеждала 6 години. Домашната й любимка също била диагностицирана с рак и Гладнишка предпочела да й спести болезнената смърт като я евтаназирала. За да я утешат поне малко, приятели й подарили ново кученце. Кръстила го Роки, но се оказало, че страда от артроза и му поставили метална пластина на крачетата, писа Уикенд.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени