Милица Гладнишка крие младо гадже, отказва да се омъжи

1043
24 Март 2021, 17:28


Милица Гладнишка крие младо гадже, с когото е щастлива от 8 години, узна HotArena.


Тайнствеността й е заради притесненията й, че хората ще злословят, тъй като избраникът й е с 10 години по-млад от нея. Затова Гладнишка мълчи за него, а той се познава само с най-близките й приятели. Половинката на звездата е неин колега, популярният от дублажите куклен актьор Иван Велчев. Искрата между тях пламва по време на работа. Двамата участват в детския проетк "Приказки с оркестър" в зала България, в който актрисата има ролята на разказвача. Покрай работата любовта ги завладява и вече 8 години са неразделни. 


Случвало се е да се скарат и тя дори да си събере багажа, но той винаги я кара да премисли, да седнат, да поговорят и да изчистят недоразуменията. Двамата си пасват перфектно, защото и Иван, също като нея, е нестандартен, весел и музикален, може дори да свири на барабани и акордеон. Въпреки хармонията обаче двамата не мислят за брак. 


"Не е нещо, което определя връзката ни. Около нас никой от приятелите ни не е женен. Това ни е на заден план. Още повече, че нашите се разведоха някога, и баба ми го е направила. Не, че ми е нанесло някаква травма, по-скоро ми даде пример, че не искам и на мен това да ми се случва, да живея така", разсъждава Милица, пише Галерия. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди 2 месеца
-1
Има лека нотка на налудничавост при нея.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фигаро
преди 2 месеца
-3
Милица е яка мацка и със сигурност много здраво се....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени