Милица Гладнишка ражда от младото си гадже

31487
30 Юни 2021, 13:56


Милица Гладнишка вече иска да стане майка и работи за бебе заедно с 10 години по-младия си приятел- популярният от дублажите куклен актьор Иван Велчев.

Въпреки че  е обвързана от осем години, Милица пази в пълна тайна избраника си и никога в свои  интервюта не споменава името му.

Вестник Галерия пръв разкри самоличността му. Двамата участват преди време в детския театрален проект „Приказки с оркестър“ в зала България. Покрай актьорските  превъплъщения любовта ги завладява и стават неразделни. Двамата си пасват перфектно, защото и той като нея е нестандартен, музикален, може дори да свири на барабани.

„Приятелят ми, е страхотен човек. Весел, жизнерадостен със страхотна фантазия. Много грижовен е. Не само  говорим за деца, а и вече действаме по въпроса“, призна наскоро  45-годишната актриса, която от дълго време отлага да стане майка, защото не се чувства готова за отговорността. Годините вече напредват и тя няма никакво време за губене.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
е
преди месец
-5
"....Ражда от младото си гадже..."? Кога? Май поставихте каруцата пред коня.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мия
преди месец
-19
Тя баба трябва да е на тези години, а тръгнала за майчинство да мисли. Трудна работа на тези години, но дано да и се получи, че с инвитро процедури голяма мъка, нерви и болка е.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
E
преди месец
-20
Цвете се бере дорде е росно, мома се люби дорде е млада! На 45 години малко трудно ще забременее по естесвен начин. С инвитро може и да стане.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени