Милица Гладнишки спала само с актьори

06 Декември 2021, 10:00


Милица Гладнишка е имала връзка единствено със свои колеги, сподели самата тя. До това и други откровения актрисата стигна миналата седмица в рубриката си с Китодар Тодоров „Весели дебати”, в която ръсят бисери всеки понеделник в предаването „На кафе” по Нова тв.

Признанията за личния си живот Милица направи по темата „За и против: Сексът на работното място”. Още преди началото на дебата актрисата обяви в отговор на въпрос от водещата Гала, че има личен опит по темата. Секунди по-късно Милица разясни, че се залюбвала все с колеги не защото нямала време или възможност за срещи извън работното място, а защото обстоятелствата предразполагали към опознаване и такава близост.

„Всичките ми връзки са били с колеги, защото малко или много в процеса на работа ти опознаваш този човек как реагира в трудни ситуации, как се държи с околните, дали е благороден, дали е търпелив... Изобщо виждаш другите му качества, талантите му, опознаваш го и те привлича, влюбваш се… И наистина сериозните ми връзки, аз нямам несериозни, винаги са били с колеги”, каза Милица Гладнишка пред зрителите и панелистите, които също се включваха с коментари заедно с водещата Гала.

Талантливата актриса има връзка от години именно със свой колега, коментира се в артистичните среди. Тя обаче отказва да говори за любимия си и не желае дажеа разкрие самоличността му. Двамата живеят заедно и са много щастливи. В дебата в предаването „На кафе” актрисата не спомена дългогодишния си приятел. Не направи и наек, че черпи аргументи в дискусията от връзката си. Така че не може да се каже дали се е изказвала само по принцип или в някой момент е визирала любовта, на която се радва вече от доста време. Затова пък дебатът се получи доста весел. В аргументите си „за” секса на работното място Милица изтъкна доказаните ползи на интимните отношения за здравето и емоционалното състояние - чувстваш се супер, бодър, позитивен. „Ако имаш някаква забежка в работата, отиваш с удоволствие и можеш да издържиш дори извънредните часове в работата, защото сте заедно и ти е интересно. Пускате си смешни коментари и ти е по-приятно. Сутрин се обличаш по-специално, грижа за себе си”, аргументира се Милица. Китодар Тодоров допълни, че в офисите трябва да има душ кабини. Колегата им Дарин Ангелов, който е сред панелистите в предаването, подсказа, че може да се ползват кърпички. Гала го прекъсна, напомняйки да държат ниво, при което Дарин отвърна: „Говорим за секс, Гала, какво ниво можем да държим? Нещо лошо ли казах?”. Сред аргументите на Милица и Китодар „за” секса на работното място бяха още спестовността, защото двойката не излиза по заведения и не си купува подаръци, сплотеността, защото имат общ интерес и действат в екип, взаимната подкрепа. „Ставате тандем, сексът скрепява отношенията”, обобщи Милица.

По-късно, малко след първите изброени аргументите „против” секса на работното място, Китодар припомни първоначалната си теза, че при интимни отношения между колеги било най-добре да се изключат чувствата. „Много е трудно без чувство. Аз не мога. Аз мога векове да стоя без секс, ако не ми е интересен човекът отсреща”, заяви Милица. Тя веднага допълни, че не са малко забежките на работното място прераснали в семейство. Раздялата като развой също е често срещан, съгласи се после тя и разясни: „Ние, актьорите, сме много уязвими в това отношение, защото когато работиш с колегите в пиеса или филм, особено ако двамата герои имат интимни отношения в сюжета, понякога това преминава в реалността и след това проектът приключва, вие не се виждате и дотам.” Не е за предпочитане и вариантът, сподели Милица, разлъка със скандал, а проектът продължава и двамата трябва да играят, че са влюбени.

Любопитни включвания в дебата имаше и от панелистите в предаването. Журналистката Кристина Патрашкова изтъкна, че много жени се издигнали в кариерата, благодарение на секс на работното място. „Аз даже познавам няколко”, вметна водещата Гала.

Милица сподели личен опит в дебата „За и против: Сексът на работното място”, но не се разбра повече за любовта, на която се радва вече от доста време. Актрисата винаги е избягвала да говори по темата, така че даже не е издала кой е мъжът до нея. В артистичните среди се говори, че е колега. Самата тя е казвала само: „Не обичам да споделям за личния си живот, но мога да кажа, че е страхотен човек, весел, жизнерадостен, с огромна фантазия и много, много грижовен”. Двамата мислят за деца. „Не само говорим, действаме”, споделяла е Милица.

К
оя двойка е правила секс в гримьорната на Гала?

Двойка е правила секс в гримьорната на Гала. Бомбата хвърли самата тя миналата седмица по време на понеделнишкия дебат на актьорите Милица Гладнишка и Китодар Тодоров в предаването „На кафе”. Водещата си спомни за случката покрай темата „За и против: Сексът на работното място”. Първо с панелистите обсъдиха склада на предаването като възможна любовна арена, което явно подсети Гала, че гримьорната й вече е била такава.

Покрай аргументите „за” наравно с актьорите, Гала сподели, че двойката може да се разбира само с поглед: „Отивам да си направя едно кафе в склада... Имаме много голям склад, хубав”. Актьорът Дарин Ангелов, който е сред панелистите в предаването, веднага възрази, че складът никак не бил просторен, даже, като се завъртиш, може да разбуташ щендерите. Затова пък ще е като във филмите, сподели Дарин. Така от дума на дума Гала се сети, че колеги, чийто имена отказа да назове, са правили секс в гримьорната й. Случката е от преди години, както самата тя уточни, малко след като предаването „На кафе” стартира в ефира на Нова тв. „В моята гримьорната се е случвало такова нещо, но не аз. Няма да кажа... Разбрах по-късно... Не сега, преди време, малко след старта на „На кафе”, но се е случвало. Бях наистина шокирана”, сподели Гала.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Кики
преди месец
-5
Горките как са се прежалили
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Един чобанин!
преди месец
-4
Е така ще да е! Спи с актьори, а другата работа я върши с чобани!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени