Милионер ли е Гълъб Донев? (С какви пари семейството му обиколи земното кълбо?)

18 Август 2022, 14:04


Обиколка на земното кълбо е направил примерът Гълъб Донев със семейството си. Служебният министър-председател е посетил някои от най-отдалечените, екзотични и скъпи дестинации в целия свят, видно е от фото спомените, които близките му споделят в социалните мрежи, писа „Ретро“.

Някои от най-впечатляващите дестинации са Уругвай и Бразилия, където Донев, жена му и дъщеря им Габриела са били на воаяж година преди да избухне световната пандемия от коронавирус. През март 2019 година те са изкарали почти месец сред екзотиката на Латинска Америка. Справка с туристическите агенции показва, че екскурзиите до там не падат под 10 000 лв. на калпак, като в тази цена влизат само самолетните билети и хотелския престой. Всички лични разходи се покриват отделно. Не са евтини и пътуването им до Азорските острови. Любима тяхна дестинация е Москва, където семейството ходят за коледните и новогодишни празници.  Гълъб Донев и двете му любими жени са посетили всички европейски държави, а техни фаворити са Италия, Гърция, Англия, които посещават многократно.

Хобитата им също са скъпоструващи. През зимния сезон цялото семейство обича да кара ски, но залага на невероятната природа и луксозна атмосфера на австрийските Алпи. Лайфстайлът на Доневи буди въпроси относно финансовото положение на семейството и милионер ли всъщност новият премиер, за да си позволява редовно подобни скъпарски удоволствия?

Поне пред държавата той декларира оскъдни спестяване от 15 000 лв. Същата сума на влог има и жена му. Семейството разполага с доста имоти, но всички се използват и не печелят от наеми. Всъщност Донев е в държавната администрация от двайсетина години като е заемал все знакови постове в различни институции. Професионалната му биография преди това обаче е пълна мистерия. Очевидно и приятелският му кръг е все от се заможни и успели хора, като се има предвид, че зет му - рали състезателят Тери Фолев е милионерски наследник. Сватовете на премиера са собственици на редица фирми, които се занимават с внос и износ на всякакви стоки,  строителство, транспортна и консултантска дейност.  Бизнесът им е локализиран в Пловдив, но фамилията им е позната и в столичния хайлайф.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
джейк
преди месец
0
столични хай лайнари!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
джейк
преди месец
0
как с какви пари?! с окрадени чужди пари разбира се!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Gugi
преди месец
0
А дъщерята гълъби а ли се казва?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени