Милко Калайджиев се барикадира на село, храни патици

03 Април 2020, 13:02


Фолк певецът Милко Калайджиев се е намерил приятно занимание докато тече карантината и той трябва да стои вкъщи, видя HotArena.


Вместо да се затвори в някой апартамент, мустакът на републиката предпочита да прекарва изолацията на язовира си, който се намира близо до свиленградското село Мезек. Калайждиев обаче не лови риба по цял ден, а работи. В язовира му има патици, които той храни ежедневно. 


Певецът призовата хората да последват примера му и да отидат в някое българско село, където шансовете да се заразят са много по-малки. Той не крие, че също е засегнат от извънредното положение, в което се намира страната. Милко не само, че няма участия, но и всички бизнеси, с които се занимава семейството му, са блокирани. Заведението на жена му в Свиленград отдавна е затворило, заради което тя е освободила 12 души. На язовира потокът от хората е секнал. Къщата за гости също не може да функционира, а разходите си вървят. 


Затова и Калайджиев съветва хората да си намерят някаква надомна работа, която да им носи поне малко приходи. "Коронавирусът ще отмине, трябва да сме подготвени за времето след това, когато ще имаме нужда от пари", съветва изпълнителят. Той стриктно спазва препоръките да не се вижда с близките си и поддържа връзка с майка си, леля си и брат си само по телефона, пише Галерия. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
нини
преди 2 години
0
смешник, натрапник
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
а бе,
преди 2 години
0
Няма какво да призовава това старче хората да ходят по селата,че не всеки има къща за"гости"пострена му от ДПС с европейски пари.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
:))))))))))
преди 2 години
0
Ох колко е смешно това човечЕ.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени