Милото гледа щерка и внучка едновременно, ДесиСлава роди от връстник на сина си, Самуел Финци по-голям от сестра си с 50 години…

4816
12 Декември 2020, 18:17


Преди седмица фолкветеранът Магапаса стана татко за втори път на 45  години. Малкият му син се роди точно 22 години след раждането на дъщеря му Кристиана, плод на любовта му с певицата Мая. Сегашната му жена пък е почти на годините на дъщеря му.

ДесиСлава също може да се похвали с такава разлика между двамата си синове. Първородната и рожба Майки вече е пораснало момче. Тя го роди в ранна възраст, но след раздялата с баща му Михаил, заживя с MMA боеца Благой Иванов, който е почти на годините на големия й син. Малкият им наследник се появи преди 3 години. Въпреки голямата разлика между децата й, певицата неведнъж е споделяла, че се разбират прекрасно и големият Майка обожава брат си.

Певицата Емануела също е мъжка майка, с двама синове родени през голяма период от време. Големият й син Христо, бе абитуриент през 2018-а. Малкият наследник Митко пък се роди през 2015 година. Второто дете на певицата е от бизнесмена Димитър Динев, с когото изживяха бурна любовна история ,но след няколко раздели и събирания всеки пое по своя път.

Актьорът и шеф на Сатиричния театър Калин Сърменов се сдоби с щерка и внучка буквално през година. Татко е на три дъщери - най-голямата Дария, от първия му брак. Калин и сегашната му жена Боряна имат още две момичета. Димана и малката Ария, която е на годинка и половина.

Юлияна Дончева също в класацията за майки с голяма възрастова разлика между децата си. Двамата и синове се появяват на бял свят през 20 години. Големият и син Йоан-Дако е вече на 24 години, а малкият Стъки на 6.

Актьорът Ицко Финци бие всички рекорди по възрастова граница между децата си. Неговият син актьорът Самуел Финци е роден от брака с първата му съпруга Гина Табакова. Той празнува 50-годишен юбилей, когато се роди сестра му Матилда. Малката е плод на любовта на Ицко с Лиза Боева, пише „Телеграф“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени