Министър Наско разделен с жена си

14 Април 2022, 17:00


"Наско е прекрасно момче. Още не сме виждали съпругата му Яна, разбрах, че се оженил съвсем скоро, но се надявам да я доведе да я видим всички. Дядото на Атанас почина преди шест години, щеше да е много горд с него, но баба му Петра е тук, на 83 години е жената и в момента е в Банкя на санаториум. И тя много се радва."


Това каза кметът на село Татарево -  Петко Петков, който добре познава новия министър на културата Атанас Атанасов, узна HotArena.


Наско и германката Яна се познават от доста време, но предложението за брак дошло малко преди той да стане министър. В момента Яна е в Лондон, където работи и още не е ясно дали ще пренесе в София при мъжа си. Засега младото семейство няма планове за деца.


Бабата и дядото на Атанас са били преподаватели в началното училище в селото, което днес не е действащо. Баща му е хирург, а майка му икономист. 31 годишния Атанасов е роден в Хасково, учила актьорско майсторство в САЩ, работил в Германия, в момента се установил със съпругата си във Великобритания. Предложението да стане министър на културата му дошло като "гръм от ясно небе“.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени