Мира Радева опъна бръчки (Вижте как се подмлади с 20 години)

21 Декември 2015, 12:10Мира Радева опъна бръчки и изглежда неузнаваема. Социоложката се появи днес пред камерите с изцяло ново лице и перфектно гладка кожа, видя HotArena.

Наборки на 57-годишната социоложка, коментират, че изглежда е смъкнала поне 20 години от лицето си. „Явно е, че я е разкрасявал хирург, с кремчета и гелчета няма как да бъде постигнат толкова поразителен ефект“, коментират още те.

В столичния хайлайф коментират, че инициативата не е била на самата Мира, а гаджето й я е подтикнало да се подмлади малко. Доста по-младият от Радева Ивайло, заради когото тя се раздели и с мъжа си, от известно време се заглеждал все по-открито по връстничките си.

 Той дори не правел усилия да скрие от половинката си интереса към засукани 20-30-годишни мадами, а това дразнело до крайност свръхемоционалната дама.  А когато Радева му обърнала внимание върху проблема, заявил, че напоследък не я намира за особено привлекателна и трябва да се погрижи за себе си.

 Това било повече от достатъчно като предупредителен сигнал, че бързо трябва да промени нещо, и Мира хукнала към един от най-големите спецове, за да свали спешно две десетилетия от лицето си. След интервенцията Мира била повече от доволна от резултата, а и Иво също останал очарован от промените във визията й, пише „Всеки ден“.

Това не е първият път, в който социоложката ляга под ножа. Преди няколко години тя си оперира орловия нос, който сега е много по-женствен и изящен.

Заради новия си мъж Мира Радева е готова на всякакви корекции. И въпреки че го води за носа, признава, че той е любовта на живота й, поради което полага огромни усилия, за да задържи вниманието му върху себе си.


Влюбената в планината Радева срещнала Иво на връх Мальовица и искрата бързо пламнала по високите чукари. Заради 14 години по-младия Станчев социоложката разтури 22-годишния си брак с Михаил Янов, от когото са и двете й вече отраснали деца Ани и Мишо. Щерката на Радева живее в САЩ със съпруга си Джарет. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени