Миро гледа бременната Лена като писано яйце

24 Април 2023, 10:00


Като писано яйце гледа бъдещата майка Лена Бориславова любимият й мъж Мирослав Иванов. Навръх Великден двамата обявиха, че ще стават родители, и така потвърдиха новината на „България Днес", публикувана няколко дни преди това.

През миналата години Лена и Миро се сгодиха, но явно ще отложат сватбата известно време, тъй като на преден план е раждането на бебока. В деня, в който Лена бе освободена официално от парламента миналата седмица, вездесъщите папараци на "България Днес" уловиха бившата началничка на кабинета „Петков“ да В напуска Народното събрание заедно с бъдещия татко на детето си - Миро. Двойката с бавна стъпка се разходи по централните улици, за да стигне до "Витошка". Откакто разбират, че ще стават родители Лена и Миро все по-често залагат на дългите разходки. Красивото лице на „Промяната" е в 4-ия месец на своята бременност. И е наясно, че трябва да се движи, защото това е добре за плода, а и за самото раждане.

Коремчето на Бориславова ясно си личи, въпреки че е с палто. Тя вече предпочита и по-спортни обувки, като временно е изоставила токчетата. Заради удобството Лена вече слага само кецове - хем да й е комфортно на краката, хем да може по-лесно да ходи напред-на-зад. Любимият на Лена е супер елегантно облечен. Като уважаващ себе си депутат той е с костюм, както и с палто, което да го топли във все още хладните пролетни дни. В лявата си ръка Миро държи чанта - най-вероятно в нея е личният му компютър, както й документи. В другата носи бутилка с води ако случайно бъдещата майка ожаднее. Докато трае разходката им, бременната Бориславова на няколко пъти погпежда мобилния си телефон. Въпрек че вече не е депутат, юристката продължава да работи по партийните дела на формацията на Кирил Петков и Асен Василев „Продължаваме промяната".

В един момент възлюбеният на Лена се разминава и с познато лице. Мирослав вдига ръка, за да поздрави приятеля си, след което двамата разменят няколо думи. Бориславова ги наблюдава отстрани, като само се усмихва леко. Озовали се вече насредата на „Витошка", бъдещите родители усещат, че е време за хапване. Двойката се настанява в елитно заведение, за да обядва.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мари
преди месец
0
Вярно ли е, че в общото им жилище, тече ремонт за разшеряване на вратите, че Миро да не счупи някой рог@
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ива
преди месец
0
Ами заслужила си е гледането милата,тя толкова се постара.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мари
преди месец
-1
Каква идилия…чак ми се доплака.И заживели щастливо…без парапети.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени