Миро Каризмата чукна 46 в Рим, изглежда по-добре от всякога

20 Март 2022, 17:00


Мирослав Костадинов, по-известен като Миро от разпадналия се дует „Каризма”, навърши 46 години. Певецът отбеляза личния си празник със съпругата си Ели Златанов в Рим. Той е доволен, че напредването на възрастта не се отразява нито на визията, нито на енергията му. „Чувствам се по-добре от всякога!”, категоричен е изпълнителят.

 

Въпреки че вече гони 50-те, Миро се старае да поддържа добър външен вид. Покрай пандемията и застояването вкъщи той бе поналял снага, но сега е стопил излишните тлъстини и е готов да посрещне летния сезон. Костадинов неведнъж е показвал как тренира във фитнес залата, пускал е и по-разголени снимки в мрежата, за да показва новото си тяло.

Освен спорта, певецът си е намерил и друго занимание за свободното време. Той отглежда домати в двора си. Така си осигурява свежа продукция, която му позволява да пази линия. Неотдавна Миро имаше сериозни проблеми с алкохола и наркотиците, но сега се старае да води здравословен начин на живот, да консумира само домашно приготвени ястия и да остави вредните навици в миналото.

Костадинов сам е разказвал за своята пристрастеност към спиртните напитки и за борбата си с порока. По думите му се е справил благодарение на Бог, който му дал сили да се отърве от зависимостта. Докато бил алкохолик,  изпълнителят пиел всеки ден по много. С лекота обръкал по бутилка уиски всяка вечер, а веднъж се натровил, след като пресушил близо 2 литра водка. Случвало се да употребява и забранени субстанции, най-вече преди участия. Тогава прибягвал до наркотиците за повече енергия и за отпускане на напрежението. Миро не крие, че е шмъркал кокаин – понякога си поръчвал по 5 грама на ден. В в един период прекалявал с амфетамини и хапчета екстази и поне два пъти е бил на косъм от фатални последствия.

Музикантът е споделял, че преди няколко години със съпругата му Ели Златанов пътували до Гренландия, но той така и не успял да се наслади на Северното сияние, защото бил фиркан до козирката. Съзнанието му било замъглено, а погледът – блуждаещ. Жена му Ели дори не подозирала, че има сериозни проблеми – въобразявала си, че влечението му към алкохола е в допустимите граници. „Външно можех да се владея и сякаш изглеждах като леко почерпен човек, който е развеселен. Но истината беше ужасяваща”, откровен е изпълнителя.

Известно е, че Миро и официалната му съпруга живеят разделени – тя върти ресторантьорски бизнес в Лондон, а той развива музикалната си кариера в България. Събират се само по празници и почивки. По думите му семейството им не е стандартно, но са намерили начин да се напаснат към ситуацията и са доволни от живота си.

Заради разстоянието и работата си в английската столица Ели не била неотлъчно до съпруга си по време на кризите му и не знаела за проблема му с алкохола. Той умишлено криел от нея, за да не я тревожи. Искал сам да премине през това изпитание и със собствени усилия да пребори зависимостта. Изпълнителят твърди, че е станал набожен – с много молитви и непоклатима вяра се измъкнал от дупката.

Запознанството на Миро със съпругата му е много любопитно. Те се срещнали за първи път преди цели 15 години след концерт на дует „Каризма” в Лондон. След последното изпълнение дамата се приближила до масата на певеца и предизвикателно извадила цигара от кутията му, а после му поискала огънче. Понечила да седне на стола до него, но паднала на земята и предизвикала бурен смях у всички присъстващи. Като един истински кавалер, изпълнителят веднага й помогнал да се изправи. Така се запознали, а впоследствие се сближили и между тях се зародило искрено приятелство.

Знае се, че съпругата на Миро поддържа висок стандарт на живот, благодарение на успешния си бизнес. Тя е човекът, който от години налива пари в кариерата на Костадинов, макар че двамата се виждат основно по празниците, а останалото време прекарват разделени. Според клюките обаче певецът я използва като параван, а в същото време се отдава на случайни авантюри с различни мъже и жени. Ако се вярва на мълвата, в София изпълнителя има връзка с един от танцьорите в балета си и дори живеел с него в къщата, платена от наивната му




Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
Преди 1 година
-1
И по-лигав отвсякога.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени